Nejvic průserů tam dělaji lidi co to natači na kameru a proto jsou zakazany a seberou vam je na vjezdu na trať.
totálně rozšvihanej někde v tý klopený zatáčce. ten okruh se prostě nedá jen tak, je tam přes 170 zatáček různej typů a má to téměř 22km (v GT4),mathias22 píše:ja jsem tam byl akorat v gran turismu,ale hezky zazitek!jeli ste to s bmw m3 e46 csl?jaky ste meli cas?
jako tak znat je nemusis,a muzes zajet slusny cas!jde to aji bez znalosti!fixCZer píše:totálně rozšvihanej někde v tý klopený zatáčce. ten okruh se prostě nedá jen tak, je tam přes 170 zatáček různej typů a má to téměř 22km (v GT4),mathias22 píše:ja jsem tam byl akorat v gran turismu,ale hezky zazitek!jeli ste to s bmw m3 e46 csl?jaky ste meli cas?
ale v reálu je ten okruh delší o ten jížní cíp, tak že se časy asi nedaj porovnávat.
p.s. Kdo si zapamatuje dobře všech 170 zatáček aby mohl jet pilu, je u mě machr (nebo magor, záleží na vizáži)
jo maš asi pravdu, ale na tom okruhu prostě potom ztrácim koncetraci. ale při tý licenci co jedeš na IA jsem dal asi jen o 5s za stříbrem, to byl pro mě úspěch.mathias22 píše:jako tak znat je nemusis,a muzes zajet slusny cas!jde to aji bez znalosti!fixCZer píše:totálně rozšvihanej někde v tý klopený zatáčce. ten okruh se prostě nedá jen tak, je tam přes 170 zatáček různej typů a má to téměř 22km (v GT4),mathias22 píše:ja jsem tam byl akorat v gran turismu,ale hezky zazitek!jeli ste to s bmw m3 e46 csl?jaky ste meli cas?
ale v reálu je ten okruh delší o ten jížní cíp, tak že se časy asi nedaj porovnávat.
p.s. Kdo si zapamatuje dobře všech 170 zatáček aby mohl jet pilu, je u mě machr (nebo magor, záleží na vizáži)
ale to si jel s medvidkem!je to mazec!musis se porad hlidat!ale da se i srtribro!ja ho zajel!fixCZer píše:jo maš asi pravdu, ale na tom okruhu prostě potom ztrácim koncetraci. ale při tý licenci co jedeš na IA jsem dal asi jen o 5s za stříbrem, to byl pro mě úspěch.mathias22 píše:jako tak znat je nemusis,a muzes zajet slusny cas!jde to aji bez znalosti!fixCZer píše: totálně rozšvihanej někde v tý klopený zatáčce. ten okruh se prostě nedá jen tak, je tam přes 170 zatáček různej typů a má to téměř 22km (v GT4),