Potřeboval bych vědět kde v Brně a okolí mají ještě starou optickou geometrii, potřeboval bych ji udělat na M6 e24, ale kam jsem volal tak nemají nebo mají jen digi, ale bez patřičného programu k e24ce a v Renocaru mi to udělat nechtějí.. Taky někoho, kdu už viděl baworáka..
Díky..
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Geometrie na oldtimer
-
- Klubové ID: 1447
Já jsem to dělal na 633CSi na Dornychu jak je Geno pneu. Na laseru. A s hodnotami problém neměli. Auto se pak chovalo o poznání lépe. 
Jinak znám borca, který má takovou pěknou tyčku a šupleru-změří rozměr mezi koly vpředu na obvodu ráfku a vzadu na obvodu a pak to odečte. Tak jestli Ti tato metoda bude vyhovovat...

Jinak znám borca, který má takovou pěknou tyčku a šupleru-změří rozměr mezi koly vpředu na obvodu ráfku a vzadu na obvodu a pak to odečte. Tak jestli Ti tato metoda bude vyhovovat...

- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
martan píše:Já jsem to dělal na 633CSi na Dornychu jak je Geno pneu. Na laseru. A s hodnotami problém neměli. Auto se pak chovalo o poznání lépe.
To má snad každej automechoš a funguje to dobře, sám to mam tak udělaný na E36 a nepřijde mi že by to nějak haprovalo, stara dobra metoda

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
- Klubové ID: 1447
Ale jo, po nějaké vyýměně čepu nebo ramene to taky používám, na hrubo. A když nemáš moc křivé ráfky, tak to docela sedí. Ale pak chci mít stejně jistotu a jedu na pořádnou geošku...George_D píše:martan píše:Já jsem to dělal na 633CSi na Dornychu jak je Geno pneu. Na laseru. A s hodnotami problém neměli. Auto se pak chovalo o poznání lépe.
To má snad každej automechoš a funguje to dobře, sám to mam tak udělaný na E36 a nepřijde mi že by to nějak haprovalo, stara dobra metoda
-
matal
- Moderátor
- Klubové ID: 119
- Kontaktovat uživatele:
A nic neřekneš..martan píše:Já jsem to dělal na 633CSi na Dornychu jak je Geno pneu. Na laseru. A s hodnotami problém neměli. Auto se pak chovalo o poznání lépe.

Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..