Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Geometrie na oldtimer

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
matal Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 119
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od matal Moderátor »

Potřeboval bych vědět kde v Brně a okolí mají ještě starou optickou geometrii, potřeboval bych ji udělat na M6 e24, ale kam jsem volal tak nemají nebo mají jen digi, ale bez patřičného programu k e24ce a v Renocaru mi to udělat nechtějí.. Taky někoho, kdu už viděl baworáka..
Díky..
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Klubové ID: 55
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od DC Výkonná rada »

zajeť někam na vesnici, kde používaj ještě provázek a máš to nejjednodušší :wink: 8)
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
Tomas8409
Klubové ID: 866
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Tomas8409 »

tady na moravě znám člověka co to dělá optikou...ale je to daleko od brna.... :?
martan
Klubové ID: 1447

#4 Příspěvek od martan »

Já jsem to dělal na 633CSi na Dornychu jak je Geno pneu. Na laseru. A s hodnotami problém neměli. Auto se pak chovalo o poznání lépe. 8)
Jinak znám borca, který má takovou pěknou tyčku a šupleru-změří rozměr mezi koly vpředu na obvodu ráfku a vzadu na obvodu a pak to odečte. Tak jestli Ti tato metoda bude vyhovovat... :lol:
George_D
Klubové ID: 49
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od George_D »

martan píše:Já jsem to dělal na 633CSi na Dornychu jak je Geno pneu. Na laseru. A s hodnotami problém neměli. Auto se pak chovalo o poznání lépe. 8)
Jinak znám borca, který má takovou pěknou tyčku a šupleru-změří rozměr mezi koly vpředu na obvodu ráfku a vzadu na obvodu a pak to odečte. Tak jestli Ti tato metoda bude vyhovovat... :lol:

To má snad každej automechoš a funguje to dobře, sám to mam tak udělaný na E36 a nepřijde mi že by to nějak haprovalo, stara dobra metoda :)
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
martan
Klubové ID: 1447

#6 Příspěvek od martan »

George_D píše:
martan píše:Já jsem to dělal na 633CSi na Dornychu jak je Geno pneu. Na laseru. A s hodnotami problém neměli. Auto se pak chovalo o poznání lépe. 8)

To má snad každej automechoš a funguje to dobře, sám to mam tak udělaný na E36 a nepřijde mi že by to nějak haprovalo, stara dobra metoda :)
Ale jo, po nějaké vyýměně čepu nebo ramene to taky používám, na hrubo. A když nemáš moc křivé ráfky, tak to docela sedí. Ale pak chci mít stejně jistotu a jedu na pořádnou geošku...
matal Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 119
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od matal Moderátor »

A nic neřekneš.. :D Ale asi to nechám až na jaro, včil už asi nevyjedu.. :wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 125
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Já bych i vyjel, ale jde o to kam teda..?
Odpovědět