Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Ekopolatky & BMW, e36 v SM

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Lukáš »

CZAirwolf píše:Killca> tobe nechali nemecky technicak ? a jaktoze nemecky, kdyz mas ameriku, myslel jsem, ze amerika ma svy papiry...kazdopadne, me technicak pri prepsani na cesky sebrali...

sice má ameriku, ale je to klasickej reexport.....

německý voják si objedná svojí US verzi a jezdí s ní v německu, kde ji pak prodává.
sominek
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od sominek »

tak mi kluci řeknite co je to za bordel na těch úřadech když máš např. v německým tp euro 2 a všude na netu se to dozvíš a všici to ví a do toho českýho to nenapíšou??? to je sen s nima...
Killca

#23 Příspěvek od Killca »

ja sem nemel ofiko prihlaseni, takze velkej nemeckej i malej nemeckej technicak mam, jen ho nemuzu najit, nasel sem jen kopii malyho, kde to na jednom malym radecku je napsany :-D

jinak vsechny verze BMW se vyrabely v te dobe v nemecku a do ameriky (a jinam) se teprve dovazely, takze auto neslo ven a proste jen zustalo v nemecku i se vsema svyma normama a USA vybavenim, takze pak auto po 8mi letech prihlasit jinde nez v nemecku, to je drahy jak pic* ty urady jsou fakt demence vypatlana, dokazou cloveka tak buzerovat, ze je to obcas na spagat a hlavne kuzli hovn*m
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Odpovědět