- jak jsou na tom BMW E36? (konkrétně by mě zajímalo 325 td/tds?)
2) Pokud by si někdo koupil nový Svět motorů, je tam v sekci bazar recenze a porovnání dvou srovnatelně drahých aut - BMW 320i a Škody Felicie. To jen tak na okraj
Jsem mimo domov, jinak bych to nascenoval porovnávaj to proto, že to má stejnou pořizovací cenu 45 000 vs. 49 000 ale teda tu 320i co tam maj, tak je zrovna nic moc
Jsem mimo domov, jinak bych to nascenoval porovnávaj to proto, že to má stejnou pořizovací cenu 45 000 vs. 49 000 ale teda tu 320i co tam maj, tak je zrovna nic moc
ještě jsem si všiml, že píšeš e30 - ne, porovnávaj e36!
ja mam taky euro 2, mam to ale uvedeny jen v nemeckym technicaku, v ceskym uz ne, euro 2 snad splnuji vsechny e36, nektery novy snad myslim uz i euro 3
Killca píše:ja mam taky euro 2, mam to ale uvedeny jen v nemeckym technicaku, v ceskym uz ne, euro 2 snad splnuji vsechny e36, nektery novy snad myslim uz i euro 3
Na nemecky TP se v CR nejezdi. Takze pokud to v ceskem nemas, tak nemas euro.
Killca píše:ja mam taky euro 2, mam to ale uvedeny jen v nemeckym technicaku, v ceskym uz ne, euro 2 snad splnuji vsechny e36, nektery novy snad myslim uz i euro 3
Na nemecky TP se v CR nejezdi. Takze pokud to v ceskem nemas, tak nemas euro.
pokud nemáš vyplněnou kolonku v tp pro emise znamená že nesplňuješ? i když tdsa splňují e2?
By me zajimalo, pokud v TP nemam nic ale vim ze auto splnuje euro 1/2 jestli je mozny zajet si nekam kde mi na to daj papir s tim ze vozidlo splnuje to a to a s tim bych si pak zasel na magistrat at mi to do TP dopisou..
ja u 740i neni ani v ceskym ani v nemeckym TP nic (v tom nemeckym to mozna jen nemuzu najit )
ja osobne si muzu s nemeckym TP zajit na urad a nechat to tam dopsat, ale ty bys musel asi zajet na nejakej ten urad pro individualni schvalovani tecnicke zpusobilosti pro provoz v CR enbo tak nejak, nebo se na urade zeptat jestli by stacil stempl z BMW ze tve auto normu splnuje a papir potom donest na urad, ale levny to nebude
Myslim že jo, musíš napsat na BMW o nějaký potvrzení a pak ti to dopíšou.
Na Forda to stojí 3000Kč, tak ani nechci vědět za kolik je tu BMW a jestli se to pak vůbec vyplatí?
Killca> tobe nechali nemecky technicak ? a jaktoze nemecky, kdyz mas ameriku, myslel jsem, ze amerika ma svy papiry...kazdopadne, me technicak pri prepsani na cesky sebrali...