Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Problem zamrzani oken E36coupe
-
- Klubové ID: 1770
Ahojte dneska nastali prvni mrazy a kamos ma na sve E36problem se zamrzanim oken pri tom jak to popojizdi dolu kdyz otvira dvere... ? Rano se do toho nemohl dostat ... Jak toto resite a stava se vam to taky... ? Pokud to necim mazete tak co je na to tak nejlepsi aby to chvili vydrzelo... ? Ze dekuje 

-
- Klubové ID: 1129
- Kontaktovat uživatele:
FX: Jak je možný že silikonový olej nejde dolů z okolních dílů? Dyť třeba s technickým benzínem odmastíš každý olej 
Já teda silikonový olej normálně používám, nastříkám na hadřík a pak to vtírám do těsnění kolem oken. Koupil jsem nějakej speciál přímo na okna, s houbičkou ( něco podobného jako leštěnka na boty) a to stálo za prd. Tak kouknu potom SONAXu

Já teda silikonový olej normálně používám, nastříkám na hadřík a pak to vtírám do těsnění kolem oken. Koupil jsem nějakej speciál přímo na okna, s houbičkou ( něco podobného jako leštěnka na boty) a to stálo za prd. Tak kouknu potom SONAXu

- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
No technickej benzin je taky vcelku mastnej 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
- Klubové ID: 1711
- Kontaktovat uživatele:
Na odmasteni je genialni trichlor(budes koukat jak ti odmasti a vysusi ruceFx píše:Glycerinem namastit. To, co se běžně prodává, je silikonový olej a pokud bys potom chtěl lakovat některý z okolních dílů, nejde ten silikon dobře dolů a je s tím šílený práce.

- jarda
- Klubové ID: 1426
Tak jsem si koupil tu tyčku od Sonaxu a sice mi to asi týden po natyčkování nepřimrzlo, ale ta guma je potom taková jako suchá a okna hrozně pískají a drhnou když po ni jezdí. Ten olej bude lepší..
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
-