Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Poznate niekto bazaŕ www.ekonomicke-vozy.cz

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
130maxi

#1 Příspěvek od 130maxi »

Mal by som otazku pozna niekto tento bazar ,ake su snimi skusenosti ?Mam vyhliadnute jedno auto a nechem sa tam trepat zbytocne ak su to nejaky nespolahlivy http://www.ekonomicke-vozy.cz/detail.ph ... 28i&inte=1
Slid
Klubové ID: 1699

#2 Příspěvek od Slid »

já co jsem všude možně po netu četl, tak samá chvála :wink:
Tashiro

#3 Příspěvek od Tashiro »

130maxi píše:Mal by som otazku pozna niekto tento bazar ,ake su snimi skusenosti ?Mam vyhliadnute jedno auto a nechem sa tam trepat zbytocne ak su to nejaky nespolahlivy http://www.ekonomicke-vozy.cz/detail.ph ... 28i&inte=1
Myslím, že budou dobrý, protože mají i promo v Nákupních centrech a to si nedovolůí jen tak někdo, je to dost drahý a také to svědčí o jejich záměru a marketingu. ....
Whizkyn
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Whizkyn »

Ahoj ahoj. ekonomicke-vozy znám celkem dobře, protože to má kamoš a je to firma z třebíče. Skoro všechny auta jsou z Itálie, takže než to zaplatíš jeď do nějakýho servisu v Třebíči, doporučuji Autoservis Roman Prchal ten ty auta všechny zná. A ať ti to napíchne na diagnostiku. A tam uvidíš. Zbytek ti napíšu do sz. :lol:
Whizkyn
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Whizkyn »

Tak sem volal kamošovi a bohužel o ní nic neví. Ale není problém zajet za ním na tu diagnostiku a on ti řekne co tomu autu chybí, je to férovej borec, takže ti kecat nebude. A hlavně, celé rodina jede v bmw. Mají ve čtyřčlený rodině tři e60 530d :lol: .
MrScully
Klubové ID: 1401

#6 Příspěvek od MrScully »

Měl jsem od nich auto, je to tahaný z Itálie, nemusí být zrovna perfektní stav, ale zase to dohánějí velmi zajímavýma cenama. Nech to zkontrolovat v servisu a neboj se toho.
Whisky
Klubové ID: 1221
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Whisky »

nebrat...slysel sem ze moc stacej...auta sou v dobrych stavech ale stoceny strasne...znam dva nespokojene zname. jeden 330d jeden ford focus
BALI
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od BALI »

kdo v dnešní době nestáčí....
Slid
Klubové ID: 1699

#9 Příspěvek od Slid »

stáčí se v čr všude, čili to bych nebral jako - jednoho bazaru :lol:
radši stočený auto v pěkným stavu kde jen kvůli čecháčkoj to musej stočit :lol:
MrScully
Klubové ID: 1401

#10 Příspěvek od MrScully »

Stáčí všichni, to není podstatnej údaj :)

Já tam před pár lety kupoval Huňáče coupé... sice bylo evidentně bořený (nicméně to nešlo až tak snadno poznat, bylo to na střeše) a uvedený ABS tam nebylo, ale zase jsem dostal cenu, která byla nižší než cokoliv jiného na tipcars, tak jsem to vzal. Měl jsem to rok nebo dva a celkem spokojenost, nesralo se to, akorát to moc žralo.
Odpovědět