Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Poznate niekto bazaŕ www.ekonomicke-vozy.cz
Myslím, že budou dobrý, protože mají i promo v Nákupních centrech a to si nedovolůí jen tak někdo, je to dost drahý a také to svědčí o jejich záměru a marketingu. ....130maxi píše:Mal by som otazku pozna niekto tento bazar ,ake su snimi skusenosti ?Mam vyhliadnute jedno auto a nechem sa tam trepat zbytocne ak su to nejaky nespolahlivy http://www.ekonomicke-vozy.cz/detail.ph ... 28i&inte=1
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj ahoj. ekonomicke-vozy znám celkem dobře, protože to má kamoš a je to firma z třebíče. Skoro všechny auta jsou z Itálie, takže než to zaplatíš jeď do nějakýho servisu v Třebíči, doporučuji Autoservis Roman Prchal ten ty auta všechny zná. A ať ti to napíchne na diagnostiku. A tam uvidíš. Zbytek ti napíšu do sz. 

-
- Klubové ID: 1401
Stáčí všichni, to není podstatnej údaj 
Já tam před pár lety kupoval Huňáče coupé... sice bylo evidentně bořený (nicméně to nešlo až tak snadno poznat, bylo to na střeše) a uvedený ABS tam nebylo, ale zase jsem dostal cenu, která byla nižší než cokoliv jiného na tipcars, tak jsem to vzal. Měl jsem to rok nebo dva a celkem spokojenost, nesralo se to, akorát to moc žralo.

Já tam před pár lety kupoval Huňáče coupé... sice bylo evidentně bořený (nicméně to nešlo až tak snadno poznat, bylo to na střeše) a uvedený ABS tam nebylo, ale zase jsem dostal cenu, která byla nižší než cokoliv jiného na tipcars, tak jsem to vzal. Měl jsem to rok nebo dva a celkem spokojenost, nesralo se to, akorát to moc žralo.