Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Individual Illuminated Sills - podsvicene prahy
Zdar, sice sa to tyka sedmicky, ale davam to sem, mozno sa najde nejaky sikula ktory by to zvladol. Ide mi o "Individual" podsvicene prahy na 38ku. Dal by sa do tohoto projektu nekdo ? Resp, dokazal by to nekdo udelat ? Jedna sa mi o klasicke prahove listy nebo listy BMW Individual, ktore by sa podsvietili. Najlepsie by bolo asi do originalnych prahov vyrezat priestor v strede pismen, hodit do formy, zaliat sklom alebo nejakym plastom a potom podsvietit. Podsvietenie problem neni, problemom je prave ta vrchna cast, ktora musi byt zakryta.
Diky.
Diky.
- Přílohy
-
- Individual Door Sills Illuminated
- bmw-individual.jpg (58.65 KiB) Zobrazeno 643 x
7er. True definition of luxury. Yours.
-
- Moderátor
- Klubové ID: 1819
tak v tom případě by asi nejhezčí bylo vyřezat přímo ty písmena, nahradit plexi, nebo něčím šikovnějším a podsvítit to. Vyřezat písmena je jednoduchý, jen to chce trpělivost aby to bylo přesný, pak tam vměstnat průhlednej materiál(vykoumám zítra u materiálových inženýrů) a půl je hotovo. Pak zabastlit podsvícení, napojit na čidlo otevrání dveří a je hotovo 

Jj, presne tak som to vymyslel aj ja. Len je este potreba vyrezat z origo listy tie origo pismenka co tam su.Holly píše:tak v tom případě by asi nejhezčí bylo vyřezat přímo ty písmena, nahradit plexi, nebo něčím šikovnějším a podsvítit to. Vyřezat písmena je jednoduchý, jen to chce trpělivost aby to bylo přesný, pak tam vměstnat průhlednej materiál(vykoumám zítra u materiálových inženýrů) a půl je hotovo. Pak zabastlit podsvícení, napojit na čidlo otevrání dveří a je hotovo
-
- Moderátor
- Klubové ID: 1819
to podle mě takovej problém není, je myslim hliníková, ne??
To bude spíš taková hodinářská práce aby to bylo přesný a hezky to vypadalo. Horší bude spíš ten technologickej postup jak do toho prostoru bez lepení(aby to vypadalo ksvětu) dostat něco průhlednýho...¨To zkusím zítra vydyndat z nějaké hlavy pomazané...
To bude spíš taková hodinářská práce aby to bylo přesný a hezky to vypadalo. Horší bude spíš ten technologickej postup jak do toho prostoru bez lepení(aby to vypadalo ksvětu) dostat něco průhlednýho...¨To zkusím zítra vydyndat z nějaké hlavy pomazané...
To by bolo suprHolly píše:to podle mě takovej problém není, je myslim hliníková, ne??

Ak nieco vymyslis, napis mi do SZ prosim, diky

-
- Klubové ID: 1928
- Kontaktovat uživatele:
mám tyhle prahy doma akorát jsou na e46coupe.princip si myslim že bude stejnej.Hliníkovej nápis BMW a kolem těch písmen je tenké plexisklo kterym to prosvíta.potom si myslim že je ještě lištícka kolem celýho hliníku.dneska jsem to zkoušel připojit a svítěj krásnou červenou barvou jako je bava budíků.