Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Xenony a problémy s přepisem?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Serifus

#1 Příspěvek od Serifus »

Zdravím! Víte někdo prosím, jak je to s přepisem, pokud si dotáhnu z rajchu Báwo, co má dodělávaný xenony? Evidentně tam nebudou z výroby (r.93). Nerad bych to dotáhl a zjistil, že to kvůli tomu neprojde STK... Díky předem za rady.
JIP

#2 Příspěvek od JIP »

Serifus píše:Zdravím! Víte někdo prosím, jak je to s přepisem, pokud si dotáhnu z rajchu Báwo, co má dodělávaný xenony? Evidentně tam nebudou z výroby (r.93). Nerad bych to dotáhl a zjistil, že to kvůli tomu neprojde STK... Díky předem za rady.
Myslím, že Němci na úpravy mají v papírech individuální schválení z místních STK (tuším že tomu říkají TUV), tak pokud je to tam uvedeno, tak bych v tom neviděl problém. Pokud ne a na autě nemáš čočky+ostřikovače+automatické nastavení výšky světel, pak budeš mít na STK problém...ten se dá ale většinou řešit obrázkem nějaké slavné osobnosti na bankovním papíře...
Radim046
Klubové ID: 563
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Radim046 »

A nebo tam místo těch HID dáš na stk žárovku.
plysakmartin
Klubové ID: 1651

#4 Příspěvek od plysakmartin »

Přesně tak, dej si tam na ten přepis normální žárovky a máš klid. Výměna je otázka pár minut
Serifus

#5 Příspěvek od Serifus »

Nj. Ale pak mě stopnou policajti a budu solit... :?
JIP

#6 Příspěvek od JIP »

Serifus píše:Nj. Ale pak mě stopnou policajti a budu solit... :?
Jenom dvojku... :wink:
Teď jsou na to docela vysazení...nedávno mě brali za modré parkovačky a na xenon mě speciálně upozorňovali, že mám jediné štěstí, že je tam nemám... :oops:
Serifus

#7 Příspěvek od Serifus »

Tak vidíte... A když to prošlo v Německu, projde to i tady???
Slid
Klubové ID: 1699

#8 Příspěvek od Slid »

Díky bydlišti ( plácek kde chytají každý den a za rohem bydlím ) mě staví policajti min. 1x týdně, na sadu HID mě neřekli aní píp. Jinak mám origo ostřikovače.
Slid

#9 Příspěvek od Slid »

[quote="JIP"]Pokud ne a na autě nemáš čočky+ostřikovače+automatické nastavení výšky světel, pak budeš mít na STK problém...ten se dá ale většinou řešit obrázkem nějaké slavné osobnosti na bankovním papíře...[/color]
čocky není podmínka, jsou i auta kde jsou paraboly s xenony od výroby D2R vybojky ( mají na sobě clonku ), ostřikovače jsou od 1996 doporučená a 1998 musí být stejně tak jako automatická regulace, nebo nějak tak ty roky jsou.
BMWPower
Klubové ID: 950
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od BMWPower »

JIP píše:
Teď jsou na to docela vysazení...nedávno mě brali za modré parkovačky a na xenon mě speciálně upozorňovali, že mám jediné štěstí, že je tam nemám... :oops:
To je jenom dobře...každej druhej ostrej tuner to má na svým Golfu či fáčku...svítí to skurv*ně-oslňuje to.
Svítí to sice parádně ale pokud člověk nekoupí kvalitně udělaný tak to stojí za prd... :roll:
BMWPower
Klubové ID: 950
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od BMWPower »

BMWPower píše:
JIP píše:
To je jenom dobře...každej druhej ostrej tuner to má na svým Golfu či fáčku...svítí to skurv*ně-oslňuje to.
Svítí to sice parádně když člověk sedí za volantem ale pokud člověk nekoupí kvalitní tak to stojí za prd... :roll:
Serifus

#12 Příspěvek od Serifus »

Hele, a jak poznám, že jsou správně nabastlený? Nikdy jsem to v ruce neměl... 8)
Cossie
Klubové ID: 2336
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Cossie »

Zjisti si jestli to ten němec má v TP - tam to není jentak mít něco nezapsané v tp :wink:
ExBMW E39 530iA
Ex BMW E61 525d
ExBMW E39 528i
vilejs

#14 Příspěvek od vilejs »

netreba sa bat takejto banalnej zalezitosti.to je najmenej.moje tds nema vin, ani stitok a e30na je m40 coupe a papiere zo sedanu 320.to si odkial ze tam su taky policajti?
Serifus

#15 Příspěvek od Serifus »

vilejs píše:netreba sa bat takejto banalnej zalezitosti.to je najmenej.moje tds nema vin, ani stitok a e30na je m40 coupe a papiere zo sedanu 320.to si odkial ze tam su taky policajti?
Jestli to bylo na mě, tak z Prahy :D
Killca
Klubové ID: 1648

#16 Příspěvek od Killca »

mam xenony rok a pokut sem dostal tuny za rychlost, ale nikdy nic ani v noci za xenony, i sem fakt oslnoval jeste na spinavych sklech xenonama policajty zepredu, zezadu, z boku, staveli me na alkohol a nikdy nic, ale na stk by byt problem mohl, tak staci vycvaknout konektor z trafa a nacvaknout zarovku, zajet na stk a pak zase vymenit a jezdit vesel dal, nesrat se s tim
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Slid

#17 Příspěvek od Slid »

Kámoš s A3 a HID byl na STK na seřízení světel, po montáži, ptal se zda projde s xenony, bylo mu řečeno, pokud dá ostřiky světel, tak nevidí problém.Ale záleží určo na STK.

Jinak když vidím Octavie II jak svítí a oslňují šíleně kde fakt není vidět a je jedno s nebo bez origo xenonu tak pak už musí projít všechno. :roll:
Odpovědět