Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Xenony a problémy s přepisem?
Myslím, že Němci na úpravy mají v papírech individuální schválení z místních STK (tuším že tomu říkají TUV), tak pokud je to tam uvedeno, tak bych v tom neviděl problém. Pokud ne a na autě nemáš čočky+ostřikovače+automatické nastavení výšky světel, pak budeš mít na STK problém...ten se dá ale většinou řešit obrázkem nějaké slavné osobnosti na bankovním papíře...Serifus píše:Zdravím! Víte někdo prosím, jak je to s přepisem, pokud si dotáhnu z rajchu Báwo, co má dodělávaný xenony? Evidentně tam nebudou z výroby (r.93). Nerad bych to dotáhl a zjistil, že to kvůli tomu neprojde STK... Díky předem za rady.
-
- Klubové ID: 1651
[quote="JIP"]Pokud ne a na autě nemáš čočky+ostřikovače+automatické nastavení výšky světel, pak budeš mít na STK problém...ten se dá ale většinou řešit obrázkem nějaké slavné osobnosti na bankovním papíře...[/color]
čocky není podmínka, jsou i auta kde jsou paraboly s xenony od výroby D2R vybojky ( mají na sobě clonku ), ostřikovače jsou od 1996 doporučená a 1998 musí být stejně tak jako automatická regulace, nebo nějak tak ty roky jsou.
čocky není podmínka, jsou i auta kde jsou paraboly s xenony od výroby D2R vybojky ( mají na sobě clonku ), ostřikovače jsou od 1996 doporučená a 1998 musí být stejně tak jako automatická regulace, nebo nějak tak ty roky jsou.
-
- Klubové ID: 950
- Kontaktovat uživatele:
To je jenom dobře...každej druhej ostrej tuner to má na svým Golfu či fáčku...svítí to skurv*ně-oslňuje to.JIP píše:Jenom dvojku...Serifus píše:Nj. Ale pak mě stopnou policajti a budu solit...![]()
Teď jsou na to docela vysazení...nedávno mě brali za modré parkovačky a na xenon mě speciálně upozorňovali, že mám jediné štěstí, že je tam nemám...![]()
Svítí to sice parádně ale pokud člověk nekoupí kvalitně udělaný tak to stojí za prd...

-
- Klubové ID: 950
- Kontaktovat uživatele:
BMWPower píše:To je jenom dobře...každej druhej ostrej tuner to má na svým Golfu či fáčku...svítí to skurv*ně-oslňuje to.JIP píše:Jenom dvojku...Serifus píše:Nj. Ale pak mě stopnou policajti a budu solit...![]()
Teď jsou na to docela vysazení...nedávno mě brali za modré parkovačky a na xenon mě speciálně upozorňovali, že mám jediné štěstí, že je tam nemám...![]()
Svítí to sice parádně když člověk sedí za volantem ale pokud člověk nekoupí kvalitní tak to stojí za prd...
- Killca
- Klubové ID: 1648
mam xenony rok a pokut sem dostal tuny za rychlost, ale nikdy nic ani v noci za xenony, i sem fakt oslnoval jeste na spinavych sklech xenonama policajty zepredu, zezadu, z boku, staveli me na alkohol a nikdy nic, ale na stk by byt problem mohl, tak staci vycvaknout konektor z trafa a nacvaknout zarovku, zajet na stk a pak zase vymenit a jezdit vesel dal, nesrat se s tim
vlevo je matal
a vpravo Killca 

Kámoš s A3 a HID byl na STK na seřízení světel, po montáži, ptal se zda projde s xenony, bylo mu řečeno, pokud dá ostřiky světel, tak nevidí problém.Ale záleží určo na STK.
Jinak když vidím Octavie II jak svítí a oslňují šíleně kde fakt není vidět a je jedno s nebo bez origo xenonu tak pak už musí projít všechno.
Jinak když vidím Octavie II jak svítí a oslňují šíleně kde fakt není vidět a je jedno s nebo bez origo xenonu tak pak už musí projít všechno.