Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
vzplanutí sedačky spolujezdce
Tak mě dnes ráno auto pěkně překvapilo, zapnul jsem výhřev a šel ještě domů pro zbytek věcí, když jsem si sedl tak jsem cítil že se něco pálí, dívám se kde co je a najednou vidím že od spolujezdce stoupá kouř
výhřev mě propálil v jednom místě dirku jak od cigarety, je to normální závada? nevíte jestli nebyla na mém voze výrobní vada?

- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
fredy píše:Tak mě dnes ráno auto pěkně překvapilo, zapnul jsem výhřev a šel ještě domů pro zbytek věcí, když jsem si sedl tak jsem cítil že se něco pálí, dívám se kde co je a najednou vidím že od spolujezdce stoupá kouřvýhřev mě propálil v jednom místě dirku jak od cigarety, je to normální závada? nevíte jestli nebyla na mém voze výrobní vada?
Nejspíš vadná dečka a velkej přechodovej odpor někde na ní. Pokud to máš nový, určitě reklamuj v BMW a bud rád, že nemáš spálenou prdel

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
- Klubové ID: 444
- Kontaktovat uživatele:
Vyhřev je lehce poškoditelný hlavně u látkových sedaček. Stačí si jen kleknout a je to. Ve vyhřívací dečce jsou normální odporové drátky, které když se poškodí tak se zmenší jejich průřes a tím klesne i odpor. A proud si vybírá cestu nejmenšího odporu tudiš se to v tom místě přepálí a vůbec se nedivím že to propálilo i sedačku....už jsem to několikrát řešil ale na E36cefredy píše:Tak mě dnes ráno auto pěkně překvapilo, zapnul jsem výhřev a šel ještě domů pro zbytek věcí, když jsem si sedl tak jsem cítil že se něco pálí, dívám se kde co je a najednou vidím že od spolujezdce stoupá kouřvýhřev mě propálil v jednom místě dirku jak od cigarety, je to normální závada? nevíte jestli nebyla na mém voze výrobní vada?
Abych rekl pravdu, tak me u BMW rok cca 2003 a vys neprekvapi nic.. nase sedmicka 05 ma najeto 80 a zasekl se kufr, prestala jit hlavova operka, 320d 04 ma najeto 50 a rozpadly se vsechny remeny vlivem ohoblovane hridele, ta sama zavada u pujcene 530d 04, to se stalo bohuzel 2200km od domova a znemoznilo to dalsi cestu na moji posledni dovolene.. nemohu se ubranit pocitu, ze nekdo neco flaka
..bud rad, zes nedopadl jako kdysi majitel volva, ktery si auto koupil ojete a po par dnech mu auto shorelo na Barrandovskem moste.. resil to na celem internetu..

..bud rad, zes nedopadl jako kdysi majitel volva, ktery si auto koupil ojete a po par dnech mu auto shorelo na Barrandovskem moste.. resil to na celem internetu..
-
- Klubové ID: 1795