Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

vzplanutí sedačky spolujezdce

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
fredy

#1 Příspěvek od fredy »

Tak mě dnes ráno auto pěkně překvapilo, zapnul jsem výhřev a šel ještě domů pro zbytek věcí, když jsem si sedl tak jsem cítil že se něco pálí, dívám se kde co je a najednou vidím že od spolujezdce stoupá kouř :( výhřev mě propálil v jednom místě dirku jak od cigarety, je to normální závada? nevíte jestli nebyla na mém voze výrobní vada?
George_D
Klubové ID: 49
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od George_D »

fredy píše:Tak mě dnes ráno auto pěkně překvapilo, zapnul jsem výhřev a šel ještě domů pro zbytek věcí, když jsem si sedl tak jsem cítil že se něco pálí, dívám se kde co je a najednou vidím že od spolujezdce stoupá kouř :( výhřev mě propálil v jednom místě dirku jak od cigarety, je to normální závada? nevíte jestli nebyla na mém voze výrobní vada?

Nejspíš vadná dečka a velkej přechodovej odpor někde na ní. Pokud to máš nový, určitě reklamuj v BMW a bud rád, že nemáš spálenou prdel :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Fikop
Klubové ID: 444
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Fikop »

fredy píše:Tak mě dnes ráno auto pěkně překvapilo, zapnul jsem výhřev a šel ještě domů pro zbytek věcí, když jsem si sedl tak jsem cítil že se něco pálí, dívám se kde co je a najednou vidím že od spolujezdce stoupá kouř :( výhřev mě propálil v jednom místě dirku jak od cigarety, je to normální závada? nevíte jestli nebyla na mém voze výrobní vada?
Vyhřev je lehce poškoditelný hlavně u látkových sedaček. Stačí si jen kleknout a je to. Ve vyhřívací dečce jsou normální odporové drátky, které když se poškodí tak se zmenší jejich průřes a tím klesne i odpor. A proud si vybírá cestu nejmenšího odporu tudiš se to v tom místě přepálí a vůbec se nedivím že to propálilo i sedačku....už jsem to několikrát řešil ale na E36ce
fredy

#4 Příspěvek od fredy »

tak ještě jinka, prý to je výrobní chyba a svolávali auta před 2 rokama, ted řeším jestli mě to v Renocaru uznají když je to dovoz, jinak to musím řešit přes DE prodejce protože mám v servisní knížce všechny razítka z autorizovaného servisu tak to měli udělat oni když to věděli.
fredy

#5 Příspěvek od fredy »

volal jsem k Pražskému autorizovanému prodejci, mají mě dát vědět jestli to opraví nebo ne, ale co mě říkal známej tak případně v DE by to neměl být problém.
Martinéz
Klubové ID: 356

#6 Příspěvek od Martinéz »

Abych rekl pravdu, tak me u BMW rok cca 2003 a vys neprekvapi nic.. nase sedmicka 05 ma najeto 80 a zasekl se kufr, prestala jit hlavova operka, 320d 04 ma najeto 50 a rozpadly se vsechny remeny vlivem ohoblovane hridele, ta sama zavada u pujcene 530d 04, to se stalo bohuzel 2200km od domova a znemoznilo to dalsi cestu na moji posledni dovolene.. nemohu se ubranit pocitu, ze nekdo neco flaka :evil:

..bud rad, zes nedopadl jako kdysi majitel volva, ktery si auto koupil ojete a po par dnech mu auto shorelo na Barrandovskem moste.. resil to na celem internetu..
JIP

#7 Příspěvek od JIP »

Jednomu známému u nás ve vsi takhle na zánovní 5er shořela celá spolujezdcova sedačka...taky reklamace na BMW... :(
Prox

#8 Příspěvek od Prox »

no jo tohle byla vyrobni vada v nejaky sedii e60, na ty svolavacce se tam pridaval tusim odpor k napajeni a bylo to, prace nic moc :) Jinak myslim ze by to meli bezplatne opravit i kdyz jsi tu akci propasl..preci jen je to vyrobni vada a dostanes aspon novou kuzi :)
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 117

#9 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

kura , todle vzdy nerad ctu.. tak rad si vyhrivam vylejše... ted na to porad budu myslet....... :?
Radim046
Klubové ID: 563
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Radim046 »

:D pravá kuže nehoři ne? Tak tobě neshoři ani sicna ani vylejš :D
DAVe_1

#11 Příspěvek od DAVe_1 »

Radim046 píše::D pravá kuže nehoři ne? Tak tobě neshoři ani sicna ani vylejš :D
nj ale jirka ma z kuze jen bocni vedeni chlape :lol:
fredy

#12 Příspěvek od fredy »

tak nevím jakou kůži mám ja,ale prohořela bez problémů, vlastně zuhelnatěla a když jsem do toho šáhl tak se propadla. jinak dnes mám vědět ortel z Renocaru, ale ještě včera večer jsem dostal info. že to na 90% bude uznané.
mari

#13 Příspěvek od mari »

Když se svolávaj auta v garanci kvůli vadě tak by tě měli vzít kdekoli v BMW, oni si to potom s automobilkou vyúčtujou, to se neboj.
fredy

#14 Příspěvek od fredy »

tak přišla odpověd z němec. nasrali mě do bot, prý se moje auto podle VIN na tuto opravu nevztahuje, kokoti, tak nechápu proč to teda začlo hořet, když by to podle nich mělo být v pořádku... :evil:
BMWX5power
Klubové ID: 1795

#15 Příspěvek od BMWX5power »

hmm ja mam dnes skušenost z myčkou taky samovzplanutí od kondíku
malem my vyhořel barák :(
BMW e66 745Li
BMW e53 X5 3.0D
Odpovědět