Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Zarosené světlo - jak opravit
Tak fajn, ovsem co mas za motor v tom fénubergos píše:dej tomu čas, musíš to pořádně vysušit. v práci to řešíme třeba 3 hodiny zaplým fénem. pokud ti tam zůstane jen kapička vody, vždycky se to zarosí.

dneska jsem svetlo rozebral do sroubku. nejdriv klasika ,,rozpulit na predni a zadni cast. Fenovani mikropruduchem do mezirky mezi cocky a predni sklo celeho svetla.Nic. Dalsi faze vyloupnout z toho cocky a uz naplno fenovat jenom to predni sklo.Nic ( to uz cumim) tak jsem to vytrel.vysusil zasilikonoval zpet. A uvidime. Zajimava vec pro ty cu tu mluvili o novem tesneni. Myslel jsem ze kdyz to fakt cele utesnim tak bude pokoj a kdo mi teda rekne na co je takovej asi tricentimetry sirokej (jakoby suplik ) v prostoru pod potkavacim svetlem. At je vysunutej nebo ne je to udelane tak aby fungoval jako pruduch vzduchu do svetla-ze svetla......Takze tim asi pada teorie zasilikonovat co se da..... a jezdit bez vicka( zbytecne) to obstarava ten pruduch. Jestli nekdo vi jinou funkci toho pruduchu tak at mi da vedet 

Takze dalsi poznatky: obednal jsem novy tesneni origo, bylo malinko nizsi-zajimave, tak jsem to vysusil jakoze sussi to nebylo ani z vyroby,nechal jeste pres noc, dal tesneni, pro jistotu jeste dal na tesneni silikon, cely vevnitr odotiskoval a zacvak! Inu zdalo se mi to takovy volnejsi, to tesneni urcite mohlo byt sirsi, no co. Dneska bylo zatazeno, svetlo jsem dal na auto auto, a pak jsem odjel, zacalo prset a jel jsem asi deset minut, pak jen tak koukam ze srandy na svetlo jestli se nahodou cely nezamlzilo
- pche novy tesneni, jak by mohlo! A vono hovno, svetlo cely zamlzeny!!!!!! Za pul hodky co jsem to tam dal!!!!! Jsem asi de..nt! To to druhy co jsem delal pred tydnem a nechal tam stary tesneni melo jen takovy slabounky nadech! Takze uz nevim, uz je mi to jedno! To proste neni mozny!! nechapu!! Nevim!!

-
- Klubové ID: 1809
- Kontaktovat uživatele:
Tak si můžem podat ruce, taky s tím teď posledních 14 dní zápasím a nic... Vyřešil už někdo tenhle problém?HAMANN píše:Takze dalsi poznatky: obednal jsem novy tesneni origo, bylo malinko nizsi-zajimave, tak jsem to vysusil jakoze sussi to nebylo ani z vyroby,nechal jeste pres noc, dal tesneni, pro jistotu jeste dal na tesneni silikon, cely vevnitr odotiskoval a zacvak! Inu zdalo se mi to takovy volnejsi, to tesneni urcite mohlo byt sirsi, no co. Dneska bylo zatazeno, svetlo jsem dal na auto auto, a pak jsem odjel, zacalo prset a jel jsem asi deset minut, pak jen tak koukam ze srandy na svetlo jestli se nahodou cely nezamlzilo- pche novy tesneni, jak by mohlo! A vono hovno, svetlo cely zamlzeny!!!!!! Za pul hodky co jsem to tam dal!!!!! Jsem asi de..nt! To to druhy co jsem delal pred tydnem a nechal tam stary tesneni melo jen takovy slabounky nadech! Takze uz nevim, uz je mi to jedno! To proste neni mozny!! nechapu!! Nevim!!

Uz jsem to vyresilVena píše:Tak si můžem podat ruce, taky s tím teď posledních 14 dní zápasím a nic... Vyřešil už někdo tenhle problém?HAMANN píše:Takze dalsi poznatky: obednal jsem novy tesneni origo, bylo malinko nizsi-zajimave, tak jsem to vysusil jakoze sussi to nebylo ani z vyroby,nechal jeste pres noc, dal tesneni, pro jistotu jeste dal na tesneni silikon, cely vevnitr odotiskoval a zacvak! Inu zdalo se mi to takovy volnejsi, to tesneni urcite mohlo byt sirsi, no co. Dneska bylo zatazeno, svetlo jsem dal na auto auto, a pak jsem odjel, zacalo prset a jel jsem asi deset minut, pak jen tak koukam ze srandy na svetlo jestli se nahodou cely nezamlzilo- pche novy tesneni, jak by mohlo! A vono hovno, svetlo cely zamlzeny!!!!!! Za pul hodky co jsem to tam dal!!!!! Jsem asi de..nt! To to druhy co jsem delal pred tydnem a nechal tam stary tesneni melo jen takovy slabounky nadech! Takze uz nevim, uz je mi to jedno! To proste neni mozny!! nechapu!! Nevim!!