Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

323i e36 za 80k názory zběhlejších

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Pazdi »

Craty píše:A jak si přišel na to že si tu s lidí dělam prdel a hlavně čim rok auta jsem uvedl normálně... :roll:

normálně? "...Koupim si něco po nějakým starším dědkovi nejlépe rok 1925..."
youwee
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od youwee »

Pazdi píše:
Craty píše:A jak si přišel na to že si tu s lidí dělam prdel a hlavně čim rok auta jsem uvedl normálně... :roll:

ale to myslel rok narozeni dedka a ne vyrobu auta :)
Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Pazdi »

youwee píše:
Pazdi píše:

ale to myslel rok narozeni dedka a ne vyrobu auta :)

:lol: :lol: :lol: v tom případě chápu
Craty
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Craty »

hlavně že si rozumíme :lol:
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od xSAFA »

Craty píše:podle mě to bude visca zkoušel jsem s ní zatočit při zahřátým motoru a nemá vůbec žádný odpor

Nemyslím že špatná visca bude mít za následek přehřívání auta až skoro do červeného při běžné jízdě. Tam bude ještě něco jiného. A pokud to bylo služební auto jak již zde bylo zmíněno tak bych to já osobně asi nebral a ani mi nesedí km. Buďto to bude zlítanej krám kterej majitel prodává za tyto prachy se zjevným úmyslem se toho zbavit (to že něco dokládá nic neznamená) a nebo to může být i slušný kousek, který má jen mouchy osobně bych spíš věřil první možnosti.

Ať se rozhodneš jak chceš tak pamatuj že kupovat služební auto není nikdy dobré protože se u toho za volantem většinou střídá více lidí, nikdo moc nehledí na to jak s tím jede. Poté to ještě další majitel pujčoval člověku kterýmu zjevně nevadilo že se auto skoro přehřívá.. No já ti nevim, ty jsi to viděl ty máš nejlepší informace a na tobě je rozhodnutí. Já podle toho co jsi napsal bych asi dal ruce pryč a raději přišetřil a porozhlédl se v D.
JIP

#26 Příspěvek od JIP »

Služební šestiválec? Tak to přehřívání bude v nejlepším těsnění pod hlavou, ale spíš hlava...pitomci to honí studené jak nadmutou kozu a takhle to končí... :?
Craty
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Craty »

no dám na vás dneska jsem to viděl zespoda a tolik rzy jsem teda nečekal... Na tom že nejlepší teréní auto je služební auto asi něco bude...
Koupi jsem odřekl
BMWPower
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od BMWPower »

Craty píše:no dám na vás dneska jsem to viděl zespoda a tolik rzy jsem teda nečekal... Na tom že nejlepší teréní auto je služební auto asi něco bude...
Koupi jsem odřekl

A asi jsi dobře udělal... :wink:
Odpovědět