Craty píše:podle mě to bude visca zkoušel jsem s ní zatočit při zahřátým motoru a nemá vůbec žádný odpor
Nemyslím že špatná visca bude mít za následek přehřívání auta až skoro do červeného při běžné jízdě. Tam bude ještě něco jiného. A pokud to bylo služební auto jak již zde bylo zmíněno tak bych to já osobně asi nebral a ani mi nesedí km. Buďto to bude zlítanej krám kterej majitel prodává za tyto prachy se zjevným úmyslem se toho zbavit (to že něco dokládá nic neznamená) a nebo to může být i slušný kousek, který má jen mouchy osobně bych spíš věřil první možnosti.
Ať se rozhodneš jak chceš tak pamatuj že kupovat služební auto není nikdy dobré protože se u toho za volantem většinou střídá více lidí, nikdo moc nehledí na to jak s tím jede. Poté to ještě další majitel pujčoval člověku kterýmu zjevně nevadilo že se auto skoro přehřívá.. No já ti nevim, ty jsi to viděl ty máš nejlepší informace a na tobě je rozhodnutí. Já podle toho co jsi napsal bych asi dal ruce pryč a raději přišetřil a porozhlédl se v D.