Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
323i e36 za 80k názory zběhlejších
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj mám možnost mít e36 323i kupé rv 96 v béžový kůži,aut. klima,el. okna, el. šíbr, automat. Má najeto 136tis km doloženo... Koupeno nové v čr v Autecu 1. majitel komerční banka druhej majitel je ten co to nabízí. Vypadá celkem zachovale motor krásně drží otáčky hezky jede. Má to ale nějaký neduhy u počítadla svítí jen horní půlka číslic, svítí abs takže asi některý čidlo v pr... a ještě něco mlátí zezadu nejspíš baterka je tam totiž nějaká malá baterie takže nesedí na držákách a ještě mi přijde že se přehřívá protože to jde skoro až do červenýho ale pak to klesne tak nevim jestli je to u m52 normální nebo je špatná visca...Vžycky jsem měl e30 takže s e36 nemám zkušenosti. Tak vás tímto žádám o názory, rady a doporučení. Funkci hledat jsem použil 

-
- Kontaktovat uživatele:
Craty píše:Ahoj mám možnost mít e36 323i kupé rv 96 v béžový kůži,aut. klima,el. okna, el. šíbr, automat. Má najeto 136tis km doloženo... Koupeno nové v čr v Autecu 1. majitel komerční banka druhej majitel je ten co to nabízí. Vypadá celkem zachovale motor krásně drží otáčky hezky jede. Má to ale nějaký neduhy u počítadla svítí jen horní půlka číslic, svítí abs takže asi některý čidlo v pr... a ještě něco mlátí zezadu nejspíš baterka je tam totiž nějaká malá baterie takže nesedí na držákách a ještě mi přijde že se přehřívá protože to jde skoro až do červenýho ale pak to klesne tak nevim jestli je to u m52 normální nebo je špatná visca...Vžycky jsem měl e30 takže s e36 nemám zkušenosti. Tak vás tímto žádám o názory, rady a doporučení. Funkci hledat jsem použil
No jelikož to má tolik závad a ještě je to automat, myslím si, že ta cena je tak nějak reálná, či jen lehce pod ..... Bál bych se toho přehřívání, s tím jsem si užil jako nikdo jiný ... Ten automat dost tu cenu snižuje, ty závady taky nepřidají, nevím ..

P.S.- tím netvrdím, že e36 coupé s automatem je neorodejné. Na Sauto byla nedávno e36 328i coupé s automatem a ve výbavě hodně dlouho, být to manuál, je dávno pryč

-
- Kontaktovat uživatele:
Mozna mu to divny prijde akorat to neresi kdyz to neni jeho auto... Vsak zkus prohledat klub, nekdo tenhle problem uz urcite resilCraty píše:No jestli mu nepříjde divný že jde teplota skoro do červenýho tak se mi na jeho rady moc dávat nechce...On s toho nic mít nebude je to prostě takový zprostředkovatel.
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Nebál bych se toho. Znám lidi, co nemusí řešit každou pětikorunu a než by desítkám šetřílků do telefonu popisovali stav, dávali fotky na internet a pod tak radši sleví, nabídnou známým (a ti jsou srozumněni s tím, že nebudou smlouvat a nepřijedou za týden žádat dodatečnou slevu za odřenou podlahu pod kobercem v kufru) a v ušetřeném čase a s nervy v klidu jedou na dovolenou nebo se věnují svým koníčkům či dokonce práci 

328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
- Kontaktovat uživatele:
podle mě to bude visca zkoušel jsem s ní zatočit při zahřátým motoru a nemá vůbec žádný odporyouwee píše:Mozna mu to divny prijde akorat to neresi kdyz to neni jeho auto... Vsak zkus prohledat klub, nekdo tenhle problem uz urcite resilCraty píše:No jestli mu nepříjde divný že jde teplota skoro do červenýho tak se mi na jeho rady moc dávat nechce...On s toho nic mít nebude je to prostě takový zprostředkovatel.
Vypadá to výhodně, ale vzhledem k tomu, že je to AT a měla to firma, tak počítej s investicí a budeš stejně na kupní ceně ... "nejlepší teréní auto je přeci firemní ne?"
Hlavně se koukni na faktury za výměnu oleje v AT, pokud nejsou nechal bych raději zkontrolavat, protože pokud nikdo neměnil tak bude v tahu. Mám s tím zkušenosti své a je to vysoký náklad to mi věř.
Hlavně se koukni na faktury za výměnu oleje v AT, pokud nejsou nechal bych raději zkontrolavat, protože pokud nikdo neměnil tak bude v tahu. Mám s tím zkušenosti své a je to vysoký náklad to mi věř.
-
- Kontaktovat uživatele:
Craty píše:Tashiro píše: "nejlepší teréní auto je přeci firemní ne?"na tom něco bude. Kašlu na to... Koupim si něco po nějakým starším dědkovi nejlépe rok 1925. Ale to asi nebude takhle vybavený
ten rok si se upsal bo si děláš prdel z lidí, co Ti tu radí?
proč se ptáš, když už si stejně snad i rozhodlý, že ho bereš?