Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

323i e36 za 80k názory zběhlejších

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Craty
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Craty »

Ahoj mám možnost mít e36 323i kupé rv 96 v béžový kůži,aut. klima,el. okna, el. šíbr, automat. Má najeto 136tis km doloženo... Koupeno nové v čr v Autecu 1. majitel komerční banka druhej majitel je ten co to nabízí. Vypadá celkem zachovale motor krásně drží otáčky hezky jede. Má to ale nějaký neduhy u počítadla svítí jen horní půlka číslic, svítí abs takže asi některý čidlo v pr... a ještě něco mlátí zezadu nejspíš baterka je tam totiž nějaká malá baterie takže nesedí na držákách a ještě mi přijde že se přehřívá protože to jde skoro až do červenýho ale pak to klesne tak nevim jestli je to u m52 normální nebo je špatná visca...Vžycky jsem měl e30 takže s e36 nemám zkušenosti. Tak vás tímto žádám o názory, rady a doporučení. Funkci hledat jsem použil :biggrin:
wacc

#2 Příspěvek od wacc »

Jestli to prodava za 80 tisic, tak asi vi proc. Urcite neni zadna charita. Kdyby auto bylo v dobrym stavu, tak bude prodejce chtit urcite pres 100 tisic. Takze bych pocital s tim, ze tech neduhu by tam mohlo byt vic.
youwee
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od youwee »

tohle smrdí.... cena by mela byt tak o 30-40k vetsi
patriot
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od patriot »

Craty píše:Ahoj mám možnost mít e36 323i kupé rv 96 v béžový kůži,aut. klima,el. okna, el. šíbr, automat. Má najeto 136tis km doloženo... Koupeno nové v čr v Autecu 1. majitel komerční banka druhej majitel je ten co to nabízí. Vypadá celkem zachovale motor krásně drží otáčky hezky jede. Má to ale nějaký neduhy u počítadla svítí jen horní půlka číslic, svítí abs takže asi některý čidlo v pr... a ještě něco mlátí zezadu nejspíš baterka je tam totiž nějaká malá baterie takže nesedí na držákách a ještě mi přijde že se přehřívá protože to jde skoro až do červenýho ale pak to klesne tak nevim jestli je to u m52 normální nebo je špatná visca...Vžycky jsem měl e30 takže s e36 nemám zkušenosti. Tak vás tímto žádám o názory, rady a doporučení. Funkci hledat jsem použil :biggrin:

No jelikož to má tolik závad a ještě je to automat, myslím si, že ta cena je tak nějak reálná, či jen lehce pod ..... Bál bych se toho přehřívání, s tím jsem si užil jako nikdo jiný ... Ten automat dost tu cenu snižuje, ty závady taky nepřidají, nevím .. :roll: :roll:

P.S.- tím netvrdím, že e36 coupé s automatem je neorodejné. Na Sauto byla nedávno e36 328i coupé s automatem a ve výbavě hodně dlouho, být to manuál, je dávno pryč :wink:
Craty
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Craty »

To že to smrdí je to poslední čeho bych se bál. Měl to totiž od prodávajícího pujčený známý který mu za každý ujetý kilometr platil 1.6kč
a najel s tím asi 40tis. km...a pro něj je ta cena takováhle...A bylo by to jako že to známý vezme na sebe a já to pak od něj za tu cenu koupim :D
youwee
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od youwee »

Tak jestli s tim najezdil tvuj znamy 40tisic tak asi to auto zna dobre ne? Tak proc on ti nerekne co by to chtelo... Nebo on z toho bude neco mit?
Craty
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Craty »

No jestli mu nepříjde divný že jde teplota skoro do červenýho tak se mi na jeho rady moc dávat nechce... :wink: On s toho nic mít nebude je to prostě takový zprostředkovatel.
youwee
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od youwee »

Craty píše:No jestli mu nepříjde divný že jde teplota skoro do červenýho tak se mi na jeho rady moc dávat nechce... :wink: On s toho nic mít nebude je to prostě takový zprostředkovatel.
Mozna mu to divny prijde akorat to neresi kdyz to neni jeho auto... Vsak zkus prohledat klub, nekdo tenhle problem uz urcite resil
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

Nebál bych se toho. Znám lidi, co nemusí řešit každou pětikorunu a než by desítkám šetřílků do telefonu popisovali stav, dávali fotky na internet a pod tak radši sleví, nabídnou známým (a ti jsou srozumněni s tím, že nebudou smlouvat a nepřijedou za týden žádat dodatečnou slevu za odřenou podlahu pod kobercem v kufru) a v ušetřeném čase a s nervy v klidu jedou na dovolenou nebo se věnují svým koníčkům či dokonce práci :-)
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
Craty
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Craty »

youwee píše:
Craty píše:No jestli mu nepříjde divný že jde teplota skoro do červenýho tak se mi na jeho rady moc dávat nechce... :wink: On s toho nic mít nebude je to prostě takový zprostředkovatel.
Mozna mu to divny prijde akorat to neresi kdyz to neni jeho auto... Vsak zkus prohledat klub, nekdo tenhle problem uz urcite resil
podle mě to bude visca zkoušel jsem s ní zatočit při zahřátým motoru a nemá vůbec žádný odpor
Craty
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Craty »

Takže myslíze že to mám vzít :?:
wacc

#12 Příspěvek od wacc »

Craty píše:...Měl to totiž od prodávajícího pujčený známý který mu za každý ujetý kilometr platil 1.6kč
a najel s tím asi 40tis. km...

A jak to mel ten znamy dlouho pujcene?
Craty
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Craty »

rok a pul
wacc

#14 Příspěvek od wacc »

Tak jestli to auto najelo za 8 nebo 9 let 90 tis km, tak je to dalsi z aut do tematu v sekci pokec o najetych kilometrech :)
Tashiro

#15 Příspěvek od Tashiro »

Vypadá to výhodně, ale vzhledem k tomu, že je to AT a měla to firma, tak počítej s investicí a budeš stejně na kupní ceně ... "nejlepší teréní auto je přeci firemní ne?"

Hlavně se koukni na faktury za výměnu oleje v AT, pokud nejsou nechal bych raději zkontrolavat, protože pokud nikdo neměnil tak bude v tahu. Mám s tím zkušenosti své a je to vysoký náklad to mi věř.
Craty
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Craty »

wacc píše:Tak jestli to auto najelo za 8 nebo 9 let 90 tis km, tak je to dalsi z aut do tematu v sekci pokec o najetych kilometrech :)

Neboj četl jsem to :lol: ale jestli je majitel schopen to nějak doložit proč tomu nevěřit.....
Craty
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Craty »

Tashiro píše: "nejlepší teréní auto je přeci firemní ne?"
:lol: na tom něco bude. Kašlu na to... Koupim si něco po nějakým starším dědkovi nejlépe rok 1925. Ale to asi nebude takhle vybavený :razz2:
HAMANN

#18 Příspěvek od HAMANN »

Craty píše:
:lol: na tom něco bude. Kašlu na to... Koupim si něco po nějakým starším dědkovi nejlépe rok 1925. Ale to asi nebude takhle vybavený :razz2:

To budes mit velice lehky, vsechny auta totiz prodavaj jen samý dedci co s nima pry moc nejezdí :D !
Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Pazdi »

Craty píše:

ten rok si se upsal bo si děláš prdel z lidí, co Ti tu radí?
proč se ptáš, když už si stejně snad i rozhodlý, že ho bereš? :roll:
Craty
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Craty »

A jak si přišel na to že si tu s lidí dělam prdel a hlavně čim rok auta jsem uvedl normálně... :roll:
Odpovědět