Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
dnešní zkušenost s E39 2.8i
-
- Klubové ID: 1198
Prohlížím si na netu inzeráty a našel jsem velmi pěkně vypadající 528i, stála v Roudnickém bazaru. Řekl jsem si, že to mám kousek a že se na ní pojedu mrknout, dorazím na místo, hned se ke mně hrne prodavač či co, tak ho poprosím o prohlídku a svezení. Tak hupsnul pro klíče, na škrtnutí chytla, sametovej chod motoru, říkám, to začíná velmi pěkně. Tak usednu za volant, kolem sebe mraky místa, už jsem začal být nadšený a uvažoval o koupy a pak to přišlo: zapnu bc a vůbec nic nebylo čitelný, totální čaj, zapnu rádio, to samé. Zapnu klimu a po chvilce začal foukat, takový líný chladný vánek, říkám si, no dobrá, toto vše jde opravit. Tak jedem na projížďku, já v sedadle spolujezdce poslouchám zda je vše ok, auto je tiché, nikde nic nemlátí, vše tak nějak ok. Pak jsem zasednul k volantu já, dám tam jedničku, začal jsem mít z toho auta celkem dobrej pocit, ale pak, sešlápnu plyn na 1st a auto tak nějak líně se rozjíždí, dám 2st a dal jsem plnej plyn a auto pořád tak líně vůbec netáhlo do 3000ot., poté se trochu rozjelo, bylo to děsně líný, ze zkušenosti z mé 328i to bylo jako bych seděl v 1.8i. Jak je možný, že to auto vůbec nejelo? Očekával jsem nějakou lenost oproti 3er, ale toto bylo neuvěřitelný. No a nakonec, když jsem brzdil, tak se rozechvěl volant, že jsem ho skoro vůbec nemohl udržet. Takže prvotní nadšení se změnilo v totální zklamání. To auto bylo navenek super, ale za těch 160 tkč brutální mrtvice po motorické stránce.
Sorry za román, ale chtěl jsem se podělit.
-
- Klubové ID: 1147
- Kontaktovat uživatele:
no nekup to, přece nedáš nějaký velký prachy za starý auto
Hele řek bych bazarová normálka, jednou sem byl s kámošem v bazaru v ČB okukovat 36tky...hrůza je slabý slovo.Každej můj známej, co si chce kupovat báwo, mi tvrdí že nedá xxxxxx peněz za xx let starý auto a prostě nevěřej, jak to může skončit, klasický pacienti...sem rád, že´s to sem napsal, třeba dostanou rozum
Nicméně nic novýho pod sluncem, bohužel
Bazar nekouká na stav, jde mu prvořadě o nákupní cenu a podle toho to dopadá...

podle toho co popisuješ, tam tam musel být motor z 520iStudna píše: dám tam jedničku, začal jsem mít z toho auta celkem dobrej pocit, ale pak, sešlápnu plyn na 1st a auto tak nějak líně se rozjíždí, dám 2st a dal jsem plnej plyn a auto pořád tak líně vůbec netáhlo do 3000ot., poté se trochu rozjelo, bylo to děsně líný, ze zkušenosti z mé 328i to bylo jako bych seděl v 1.8i. Jak je možný, že to auto vůbec nejelo?

máš SZ, jinak foto zde http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=34895Studna píše:Třeba jo, motor? cena? nějaký popis.
-
- Klubové ID: 444
- Kontaktovat uživatele:
Ohledně výkonu. Trochu znám tvé auto a vím že tam máš diferák s krátkým převodem a trochu poladěný motor. Ten krátký převod udělaá strašně moc na zrychlení. Já jen jestli to není jen subjektivní pocit. A ona ta 5er je taky o trošku těžší....zkus se projet v jiné seriové 5er 2.8 a uvidíš.....Studna píše:Prohlížím si na netu inzeráty a našel jsem velmi pěkně vypadající 528i, stála v Roudnickém bazaru. Řekl jsem si, že to mám kousek a že se na ní pojedu mrknout, dorazím na místo, hned se ke mně hrne prodavač či co, tak ho poprosím o prohlídku a svezení. Tak hupsnul pro klíče, na škrtnutí chytla, sametovej chod motoru, říkám, to začíná velmi pěkně. Tak usednu za volant, kolem sebe mraky místa, už jsem začal být nadšený a uvažoval o koupy a pak to přišlo: zapnu bc a vůbec nic nebylo čitelný, totální čaj, zapnu rádio, to samé. Zapnu klimu a po chvilce začal foukat, takový líný chladný vánek, říkám si, no dobrá, toto vše jde opravit. Tak jedem na projížďku, já v sedadle spolujezdce poslouchám zda je vše ok, auto je tiché, nikde nic nemlátí, vše tak nějak ok. Pak jsem zasednul k volantu já, dám tam jedničku, začal jsem mít z toho auta celkem dobrej pocit, ale pak, sešlápnu plyn na 1st a auto tak nějak líně se rozjíždí, dám 2st a dal jsem plnej plyn a auto pořád tak líně vůbec netáhlo do 3000ot., poté se trochu rozjelo, bylo to děsně líný, ze zkušenosti z mé 328i to bylo jako bych seděl v 1.8i. Jak je možný, že to auto vůbec nejelo? Očekával jsem nějakou lenost oproti 3er, ale toto bylo neuvěřitelný. No a nakonec, když jsem brzdil, tak se rozechvěl volant, že jsem ho skoro vůbec nemohl udržet. Takže prvotní nadšení se změnilo v totální zklamání. To auto bylo navenek super, ale za těch 160 tkč brutální mrtvice po motorické stránce.
-
To jo, vim že to nemůžu s mou 2.8 srovnávat, ale tohle bylo opravdu děsně mrtví. Možná že jsem čekal víc a spíš mě to zklamalo. Budu muset zkusit i jinou. No a pokud jsou takhle líný všechny, tak to jedině 540i. Přece se nebudu plazit. Ne určitě na ní bylo něco v nepořádku, no ale za 160tkč je to mazec. Mimochodem měly tam 325i z 92 roku, automat, trochu lepší výbava, motor cvakal jak stádo kovářů a byla za pouhých 99tkč. Nevim, ale asi tam jsou z jiného světa, hodně daleko od reality. Auto z bazaru nikdy!
-
Nehorázně nádherný auto, no uvidíme. Času dost, kdyby jsi ho chtěl prodat nějak předčasně, tak se ozvyadam píše:máš SZ, jinak foto zde http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=34895Studna píše:Třeba jo, motor? cena? nějaký popis.

Srandik32 píše:Až budeš opravdu rozhodnutej,tak určitě jako první navštiv některý z inzertních serverů v D,určitě tam vybereš líp jak u nás.