Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Na kolik je větší žrout sedma od pětky?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
voski

#21 Příspěvek od voski »

Serifus píše:
voski píše:
Radek píše:mno podle me do sedmy manual nepatri....

souhlas 7er znamená automat. chceš-li žadit kup 5er

Jak bych driftil s automatem? :D

asi moc koukaš na youtube a videa z arábie.
VELMEN

#22 Příspěvek od VELMEN »

Tak já ti můžu říct jen vlastní zkušenost. Asi bude taky hodně záležet jak a často jezdíš. Koupil jsem e34 525i 24V a moc nejezdil..pohoda..nedávno jsem začal trochu víc a teď je rozebranej celej motor..koupě na podzim 65tis r.v 91 a teď už tam je se všim 150tis a to nebylo nic jako jiný kola,zatmavení,mlhovky apod.....jestli mě bude dál srát tak někdo dostane docela zrekonstruovanou libovku:-). Ale asi ji nedám mám ji rád i když mě sere...Tím chci říct,že je hodně těžký koupit e34 ve slušným stavu,aby jsi ji ještě párkrát nezaplatil...ale nevim jak je to se sedmama ze stejnýho roku...ale ideální volba je fakt i podle okolí 740i a je to sice u mě prasárna a nedal bych to,ale pokud hodně jezdíš tak tam hodit plyn.. a jsi vychechtanej...
Helldiver

#23 Příspěvek od Helldiver »

pokial ti ide cisto o pohodlne, svizne a pritom spolahlive zvezenie, tak jednoznacne 730i M30. Ano je to najslabsi motor, ale 100ku pod 10 to da s prehladom, na 220 to rozkotulas, takze v porovnani s tym co jazdi na cestach stale patri k velmi rychlym vozom, motor je asi najvacsi drziak co moze kupit - oproti M30B35 ma tu vyhodu, ze ma kratsi zdvih a vrtanie takze je menej namahane tesnenie pod hlavou (pocul som uz o dost 3.5kach co mali problemy s prefuknutym tesnenim ale nikdy anio jednom trojlitri...) a vdaka kratsiemu zdvihu je tam pri rovnakych otackach mensia piestna rychlost, takze mensie zatazenie ojnicnych aj piestnych capov... K tomu vsetkemu este o kusocek mensia spotreba ako u 3.5ky, samozrejme za predpokladu ze sa zmieris s horsou dynamikou, akonahle by si chcel drzat krok s 3.5kou, tak ti to bude zrat viac. Sam mam M30B35, ale v 5er a tam je tato motorizacia ked sa trochu poladi uz skutocne celkom rychly prostriedok, ja potrebujem aj tak trochu sportaka a preto som bral 535i, v 7er by som sa asi na sport uplne vykaslal a tak tam bude ten trojliter mozno lepsia volba...
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od matal Moderátor »

Do 7er jen automat.. moje další auto bude automat, to kvedlání mě už nebaví.. :wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
HAMANN

#25 Příspěvek od HAMANN »

matal píše:Do 7er jen automat.. moje další auto bude automat, to kvedlání mě už nebaví.. :wink:

U Bmw te nebavi radit? Tak to bohuzel..... :)!
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od matal Moderátor »

HAMANN píše:
matal píše:Do 7er jen automat.. moje další auto bude automat, to kvedlání mě už nebaví.. :wink:

Na kwedlání mám M6.. :wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Serifus

#27 Příspěvek od Serifus »

Chci jezdit asi takhle : 1 - hrábě, 2 - hrábě, 3 - hrábě, 4 - 160 km/h, 5 - 280 km/h :D Jde to s automatem? Jo a koukal jsem na 550i. Co si o tom myslíte? :)
mike_prague

#28 Příspěvek od mike_prague »

matal píše:
HAMANN píše:

mi poser, hezká diskuze ale to mi tohle mi vadí , proč já nemůžu kvedlat v m6 ? :))

ale za mě jedině 7er a tak 4.0i nebo majestátný 5.0, ale jestli stim bude kluk driftovat tak se z toho posereš, to aby sis na hlavní pracovní poměr pořídil dva ososbní mekaniky. Ale pětka timhle projde taky akorát v menšim cenovym.
Serifus

#29 Příspěvek od Serifus »

mike_prague píše:
matal píše:
HAMANN píše:[quote="matal"]Do 7er jen automat.. moje další auto bude automat, to kvedlání mě už nebaví.. :wink:

mi poser, hezká diskuze ale to mi tohle mi vadí , proč já nemůžu kvedlat v m6 ? :))

ale za mě jedině 7er a tak 4.0i nebo majestátný 5.0, ale jestli stim bude kluk driftovat tak se z toho posereš, to aby sis na hlavní pracovní poměr pořídil dva ososbní mekaniky. Ale pětka timhle projde taky akorát v menšim cenovym.[/quote]

Tak s E34 bych si to klidně dal. Znám spoustu borců, co s pětkama driftí a nevím o tom, že by měli nějaký problémy. Mám tu i nějaký videa.
mike_prague

#30 Příspěvek od mike_prague »

tak neni chlapa co by si z bávem nezkusil šmíra(teda pokud to neni sedma nebo nějakej novej model) ale myslim že pětka na to fakt neni, pětka je limuzína, ale neřikám že to nejde
Odpovědět