Zdravim, narazil sem u sveho e46 330d (09/2000) na zajimavou vec. Na dvernim panylku u ridice je "pyramida" na ladeni polohy zrcatka plus dvoupolohovy prepinac prave-leve zrcatko. V manualu je krasne popsane jak sklopit elektricky zrcatka tretim ovladacim prvkem, ktery v aute samotnem ovsem chybi. Z toho bych usuzoval ze se sklapi manualne, ale uz sem za to raval a vcelku i dost rekl bych a drzi to jak pribity. Nechci na to lehnout aby mi to nezustalo v ruce. Mate nekdo nejakou podobnou zkusenost? Predem diky za reakce
mudy píše:Zdravim, narazil sem u sveho e46 330d (09/2000) na zajimavou vec. Na dvernim panylku u ridice je "pyramida" na ladeni polohy zrcatka plus dvoupolohovy prepinac prave-leve zrcatko. V manualu je krasne popsane jak sklopit elektricky zrcatka tretim ovladacim prvkem, ktery v aute samotnem ovsem chybi. Z toho bych usuzoval ze se sklapi manualne, ale uz sem za to raval a vcelku i dost rekl bych a drzi to jak pribity. Nechci na to lehnout aby mi to nezustalo v ruce. Mate nekdo nejakou podobnou zkusenost? Predem diky za reakce
Nejsem si uplne jistej ale mam dojem ze tahle ficura byla pouze za priplatek.. Kamard ji v e46 323i ma, ja v novejsi 330i ne..
Mam stejny problem docela by me zajimalo zda tedy jdou ci nejdou sklopit vypada to ze kloub tam je ale nevim jak a kam za to zabrat a nerad bych to urval.....
Vy nemáte sklopný zrcátka? Já myslel, že to je standardem i u aut nižší třídy, natož u BMW. Mně teda elektricky sklopit rozhodně jdou a nepamatuju se, že bych to měl uvedený ve výbavě.
Za příplatek je hlavně automatické naklápění při couvání... to je to, co bych potřeboval, ale to je stopro za příplatek
Počkat, mě se pravý zrcátko automaticky sklápí, když zařadím zpátečku a ovladač zrcátek mám hozenej na levý zrcátko...
Ale elektricky sklápěný zrcátka teda nemám...
Chaotik píše:Počkat, mě se pravý zrcátko automaticky sklápí, když zařadím zpátečku a ovladač zrcátek mám hozenej na levý zrcátko...
Tohle byla proste stopro doplnkova vybava. Mne se pravy pri couvani bohuzel nesklapi a to je mam jinak sklopny
Chaotik píše:Počkat, mě se pravý zrcátko automaticky sklápí, když zařadím zpátečku a ovladač zrcátek mám hozenej na levý zrcátko...
Tohle byla proste stopro doplnkova vybava. Mne se pravy pri couvani bohuzel nesklapi a to je mam jinak sklopny
Já si totiž právě říkal, že to asi nemám a byl sem z toho trošku rozmrzelej... ale pak sem měl jednoho dne ovládání přepnutý na levý zrcadlo a najednou brrrrrr - a bylo dole:-). Mají to dobře vymyšlený kucí:-). Ale nikdy sem teda nezkoušel ani zkoumat co tam mám za příplatkovou výbavu...
Hmm to me se zase sklapi zrcatko (jen to sklicko) pri couvani, ale cely zrcatka pri parkovani treba sklopit nejdou.. Fakt ani velkou silou, treba je to u kombajna jinak ale u coupe se mi to nikdy nepovedlo:o)
JJ musi se vytocit skousel sem je take a jde to sice sem se bal ze mam po zrcatku ale pak to povolilo a krasne se vytocilo akorad je na prd ze treba u predchozi astry sem byl schopen ze sedadla ridice sklopit i to u spolujezdce slo to lehceji ale tady kdybych je potreboval treba pri parkovani do uzke garaze ci tak tak budu muset vylezat no ty ele by to chtelo