prosim muzete mi nekdo napsat presne rozmery kufru u e36coupe? chtel bych si ho za nejaky mesic poridit ale pod jednou podminkou a to ze mi tam vleze 15"palcovy sw.. je to pro me dulezite.. jedna se mi hlavne o prostor na vysku a sirku.. kdyby mi tam nevlezl tak bych musel volit variantu e36 compact a to bych teda moc nechtel ... diky moc
a jeste jeden dotaz, rozhoduju se mezi 323 a 325.. pro ktery model se rads rozhodnout? je nejaky motor víc "povedený"? nebo proste "lepší"... já osobne bych to videl asi na novější 323.. ale moc toho o bmw nevím tak se ptám ješte jednou dík
diky, jedna se mi o misto hned za sedackama. takze podkud chapu dobre misto na vysku 40cm, na sirku (blatnik od blatniku) vrch 105cm a spodek 65cm ..
to je dost malo na vysku (( tak ted nevim co. to ho tam ten sw dostanu jen s tezi...
a jeste kdyz se vytahnou zadni sedacky dostane se tam kvadr o velikosti 40cm na vysku? )) ptam se protoze kufrem se tam asi nedostane..
jeste jednou díky za info
super.. pokud je vyska 440mm tak by to bylo jeste v pohode:) sice tak akorat na chlup ale dobre.. tak to mam radost, v tom pripade nebudu muset kupovat compacta a ta sirka 800mm je taky v pohode.. sice tam bude trochu problem tam dostat tu bednu kvuly vydelavani sedacek ale co se da delat dík moc za info. a jeste prosim mohl bych poprosit o nejake fotky toho kufru? i to jak je tam baterka dana... nejake trochu detaily.. pokud by to nebyl problem vyfotit a ukazat byl bych moc vdecny. jeste jednou dik za zmereni..
kdyby nahodou byly ty fotky tak prosim na email : lasted@seznam.cz
dik za foto.
jinak s tou baterkou sem teda asi hodne mimo, nekdo mi rikal ze jak 323i tak 325 maji baterku v kufru.. ty mas prosimte co?? v profilu sem to nenasel.. popkud by byla baterka v motorovem prostoru v mem nastavajicim aute byl bych teda rad )
Touring neee )) to je prece kombi ne? pokud se nepletu.. to ja nechciii.. ja nikoho v zadu vozit nebudu jen v kufru muziku .. touring bych bral ale musel bych mit zenu a deti uz
aha tak uz v tom mam jasne.. dik moc za info, takze ja budu mit v kufru, no nevadi, a prosimte je tam mista dost i na vetsi baterku? nebo je tam baterka v nejake "male dire"... ? jedna se mi o to jestli tam dam nejakou poradnou baterku kvuli te muzice.. dííky
Lasted píše:Touring neee )) to je prece kombi ne? pokud se nepletu.. to ja nechciii.. ja nikoho v zadu vozit nebudu jen v kufru muziku .. touring bych bral ale musel bych mit zenu a deti uz
Castro: to je mozne, ale vim ze chci coupe akorat mam ten komplex s tou muzikou, bude to tesne,hlavne to tam musim nejak dostat no. sem na to zvedav, snad na podzim to uz budu resit..
a jinak nechcete se nekdo vyjadrit k tem motorum? pro ktery bych se mel spis priklonit? ja jen rozumem a hlavne diky stari se priklanim k 323.. jeste jsem se dival i na 328 ale tam uz ta pojistka zas noo ...
jde ti o místo v kufru nebo rozměry nákladového otvoru? protože to tam mužeš dostat klidně přes sklopený zadní sedačky přinejhoršim... ikdyž ono to nebude asi moc větší otvor..
sli mi hlavne o to jak vysoky je prostor za sedackama.. a to je tech 44cm jak mi tu nekdo psal.. ja tam potrebuju dostat vec 42cm vysokou tak to by melo nejak vyjit a s tim ze to tam budu muset dostat pres ty zadni sedacky uz snad skoro i pocitam, protoze tam to budu vsunovat narovno jako od sedacek, ale z kufru bych to tam asi nedostal ptz bych to tam musel davat zesikma .. nevim jestli jsi me pochopil )) nevim jak to lip vysvetlit
ironpipi: promin nevim co je ISo , a sakra, s tou baterkou teda horsi... jaka je tam vlastne origo? myslim kapacita. snad se neco sezene v tech rozmerech co tam pujde, myslim nejaka dobra beterka. takze rikas 323, jinak jsou to dobre motory? snad se mi tam porad nebude neco kazit jak na oplovy