Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Komfort v e36

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
w3na
Klubové ID: 1642
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od w3na »

Zdar bawaci. Chci se zeptat jestli uz nekdy svetlo sveta spatrilo prodej loketni operky do e36 v cervene kuzi.
Horko tezsko jsem nasel prodej loketky s tunelem. Tim padem me zajima v cervene kuzi nebo latce, do cervene kuze nechci cpat cernou. pak to nevypada tak hezky cervene.... :lol: :lol:
michal09
Klubové ID: 1407

#2 Příspěvek od michal09 »

Jinou než origo do e36 nedávej! :wink: Origo nová stojí dost, tak scháněj na vrakovištích a v inzerci, dají se sehnat kolem 3000tis i s tunelem, prostě komplet - samozdřejmě v kůži. No a pokud se Ti do červeného interieru nehodí černá, nech ji přečalounit do barvy tvého interieru...

A pamatuj, jsou jen dvě možnosti, buď origo loketka, nebo žádná loketka... :wink:

EDIT: Jinak k tvojí otázce, myslím že určitě by se našla nějaká loketka z invidual červenýho interieru, ale to je jako hledat jehlu v kupce sena...
sejcek
Klubové ID: 1385

#3 Příspěvek od sejcek »

Myslím že červená určitě existuje, už jsem ji viděl(ale nevím jestli to bylo tedy origo).
Spíš je to jak hledat špendlíkovou hlavičku ve stohu slámy. :lol:
Actual: E46 325Ci ///M by Sejček 2002
Ex: E46 330d touring Mpaket 2003
Ex: E36 328i cabrio Mpaket 1994
Ex: E36 318is coupe 1994
Ex: E30 318i sedan 1991
Dan td
Klubové ID: 590

#4 Příspěvek od Dan td »

michal09 píše:Jinou než origo do e36 nedávej! :wink: Origo nová stojí dost, tak scháněj na vrakovištích a v inzerci, dají se sehnat kolem 3000tis i s tunelem, prostě komplet - samozdřejmě v kůži. No a pokud se Ti do červeného interieru nehodí černá, nech ji přečalounit do barvy tvého interieru...

A pamatuj, jsou jen dvě možnosti, buď origo loketka, nebo žádná loketka... :wink:

EDIT: Jinak k tvojí otázce, myslím že určitě by se našla nějaká loketka z invidual červenýho interieru, ale to je jako hledat jehlu v kupce sena...
No origo nebo žádná, to bych netvrdil. Já mám třeba Kamei, je přímo na e36 a fakt si nestěžuju - vejškově stavitelná, sklápěcí s odkládacím boxem, přidělaná je na šrouby sedaček do podlahy. Nevrže, pasuje tam přesně, netřeba měnit tunel...
Občas je na Aukru nová za litr. Jinak takové ty uni za 4 kila, tu jsem měl v jednom autě a opravdu už nikdy víc, to je lepší nemít ji vůbec :-)
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
castro
Klubové ID: 633
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od castro »

w3na píše:Zdar bawaci. Chci se zeptat jestli uz nekdy svetlo sveta spatrilo prodej loketni operky do e36 v cervene kuzi.
Horko tezsko jsem nasel prodej loketky s tunelem. Tim padem me zajima v cervene kuzi nebo latce, do cervene kuze nechci cpat cernou. pak to nevypada tak hezky cervene.... :lol: :lol:
nemáš náhodou teď čerstvě jednu 323i coupe? :D
michal09

#6 Příspěvek od michal09 »

Dan td píše:
michal09 píše:Jinou než origo do e36 nedávej! :wink: Origo nová stojí dost, tak scháněj na vrakovištích a v inzerci, dají se sehnat kolem 3000tis i s tunelem, prostě komplet - samozdřejmě v kůži. No a pokud se Ti do červeného interieru nehodí černá, nech ji přečalounit do barvy tvého interieru...

No origo nebo žádná, to bych netvrdil. Já mám třeba Kamei, je přímo na e36 a fakt si nestěžuju - vejškově stavitelná, sklápěcí s odkládacím boxem, přidělaná je na šrouby sedaček do podlahy. Nevrže, pasuje tam přesně, netřeba měnit tunel...
Občas je na Aukru nová za litr. Jinak takové ty uni za 4 kila, tu jsem měl v jednom autě a opravdu už nikdy víc, to je lepší nemít ji vůbec :-)
Kamei? To taky dělá loketky? :P Pokud dělaj přímo do e36 tak proč ne, nechceš ji blejsknout, nikdy jsem ji neviděl... Já myslel právě ty univerzální loketky, to radši žádnou než UNI, hyzdí to interier a praktičnost taky žádná... :wink:
Leveler
Klubové ID: 1133
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Leveler »

pazda
Klubové ID: 1432
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od pazda »

se mi taky nelibi
michal09

#9 Příspěvek od michal09 »

Bez urážky, ale vypadá jak ta UNI za pár stovek. Určitě ale bude kvalitnější než ty z univerzály. Úložnej prostor je fajn, ale originálu se nevyrovná, alespoň dle mého názoru... :wink: Stojím si za tím co jsem již napsal - jsou jen dvě možnosti, buď origo, nebo žádnou... :wink:
w3na
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od w3na »

castro píše:
w3na píše:Zdar bawaci. Chci se zeptat jestli uz nekdy svetlo sveta spatrilo prodej loketni operky do e36 v cervene kuzi.
nemáš náhodou teď čerstvě jednu 323i coupe? :D
Nene mam cerstvou 318is coupe. ale cervenej interier tam je.... 8)
w3na
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od w3na »

Poohlizel jsem se po nejaky cerveny. ale nikde nic... jen cerna kuze nebo latka, malo kdy treba bezova. Po cerveny latce nebo kuzi ani pamatka.
Normalni cerna de precalounit ale nevim jak je to s plastem. Sedacky maj ze zadni strany cerveny plast.Takze pocitam stim ze loketka bude mit taky barvu plastu podle calouneni.(nejsem si jistej jestly je na loketce ze spodni casti plast, Jeste jsem si dukladne neprohlizel loketku v BMW).
Jestly by byl nekdo tak hodnej a dal sem fotku odklopene loketky tak bych byl vdecen pro predstavu jak to vypada. Mozna ze by cerny plast k cernemu tunelu sel to nevim.
w3na
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od w3na »

Jeste jedna otazka. Potrebuju i jiny tunel kdyz mam coupe 95???
michal09

#13 Příspěvek od michal09 »

w3na píše:Jeste jedna otazka. Potrebuju i jiny tunel kdyz mam coupe 95???
Jasně že potřebuješ tunel, bez výměny celýho tunelu ji nemáš jak namontovat... :wink:

Nejsem si jistej, ale ještě jsem neviděl origo loketku potaženou látkou, myslím že jsou všechny kůže, ze spoda loketky je černej tvrdej plast... Já bych Nechal přečalounit jen tu kůži zeshora, aby ladila k sedačkám, to že bude zespoda černá je jedno ne? Nahoď foto interieru, docela mě zajmá jak to vypadá...
xSAFA
Klubové ID: 1477
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od xSAFA »

Tu kamei sem sehnal za 700 ale kdyz jsem ji pripasoval do auta tak to vypadalo strasne zvlast vzadu ty tyce :roll: takze sem ji ani nebral.... Jinou jak origo bych si fakt nedal, to radeji nic... :idea:
George_D
Klubové ID: 49
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od George_D »

Sežen látkovou a nech si ji přečalounit, možna bych to přpadně zmáknul, pokud bys nic nesehnal :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
w3na
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od w3na »

Tady jsou ty fota... snad jsem je vlozil spravne....

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
w3na
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od w3na »

w3na píše:Tady jsou ty fota... snad jsem je vlozil spravne....

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Tak se to nepovedlo.....
odkaz : http://w3na.rajce.idnes.cz/bmw/
michal09

#18 Příspěvek od michal09 »

No pěkně rudej interier, ale palubku i tunel máš klasicky černej, takže bych sehnal origo loketku, nechal přečalounit jen ten vršek, nebude to drahý, bude stačit 30x30cm rudé kůže, a zbytek loketky včetně tunelu bych nechal černej, myslím že by to bylo nejlepší řešení... Jinak Pěkný coupátko a pěkným inerierem, jen škoda že ty sedačky jsou tak popraskaný... :(
w3na
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od w3na »

Jojo to je skoda ze kuze je popraskana .... ale tomu se nevyvarujes pokud se o to hodne s laskou nestaras uz od zacatku kdy byly sedacky v provozu.
Jo asi si necham pocalounit jen ten vrsek a plast necham cernej.
michal09

#20 Příspěvek od michal09 »

w3na píše:Jojo to je skoda ze kuze je popraskana .... ale tomu se nevyvarujes pokud se o to hodne s laskou nestaras uz od zacatku kdy byly sedacky v provozu.
Jo asi si necham pocalounit jen ten vrsek a plast necham cernej.
Dobře uděláš, pak jsem hoď foto, myslím že to bude parádička... :wink:
Hodně štěstí při hledání loketky... :)
Odpovědět