Horko tezsko jsem nasel prodej loketky s tunelem. Tim padem me zajima v cervene kuzi nebo latce, do cervene kuze nechci cpat cernou. pak to nevypada tak hezky cervene....

No origo nebo žádná, to bych netvrdil. Já mám třeba Kamei, je přímo na e36 a fakt si nestěžuju - vejškově stavitelná, sklápěcí s odkládacím boxem, přidělaná je na šrouby sedaček do podlahy. Nevrže, pasuje tam přesně, netřeba měnit tunel...michal09 píše:Jinou než origo do e36 nedávej!Origo nová stojí dost, tak scháněj na vrakovištích a v inzerci, dají se sehnat kolem 3000tis i s tunelem, prostě komplet - samozdřejmě v kůži. No a pokud se Ti do červeného interieru nehodí černá, nech ji přečalounit do barvy tvého interieru...
A pamatuj, jsou jen dvě možnosti, buď origo loketka, nebo žádná loketka...
EDIT: Jinak k tvojí otázce, myslím že určitě by se našla nějaká loketka z invidual červenýho interieru, ale to je jako hledat jehlu v kupce sena...
nemáš náhodou teď čerstvě jednu 323i coupe?w3na píše:Zdar bawaci. Chci se zeptat jestli uz nekdy svetlo sveta spatrilo prodej loketni operky do e36 v cervene kuzi.
Horko tezsko jsem nasel prodej loketky s tunelem. Tim padem me zajima v cervene kuzi nebo latce, do cervene kuze nechci cpat cernou. pak to nevypada tak hezky cervene....![]()
Kamei? To taky dělá loketky?Dan td píše:No origo nebo žádná, to bych netvrdil. Já mám třeba Kamei, je přímo na e36 a fakt si nestěžuju - vejškově stavitelná, sklápěcí s odkládacím boxem, přidělaná je na šrouby sedaček do podlahy. Nevrže, pasuje tam přesně, netřeba měnit tunel...michal09 píše:Jinou než origo do e36 nedávej!Origo nová stojí dost, tak scháněj na vrakovištích a v inzerci, dají se sehnat kolem 3000tis i s tunelem, prostě komplet - samozdřejmě v kůži. No a pokud se Ti do červeného interieru nehodí černá, nech ji přečalounit do barvy tvého interieru...
A pamatuj, jsou jen dvě možnosti, buď origo loketka, nebo žádná loketka...
EDIT: Jinak k tvojí otázce, myslím že určitě by se našla nějaká loketka z invidual červenýho interieru, ale to je jako hledat jehlu v kupce sena...
Občas je na Aukru nová za litr. Jinak takové ty uni za 4 kila, tu jsem měl v jednom autě a opravdu už nikdy víc, to je lepší nemít ji vůbec
Nene mam cerstvou 318is coupe. ale cervenej interier tam je....castro píše:nemáš náhodou teď čerstvě jednu 323i coupe?w3na píše:Zdar bawaci. Chci se zeptat jestli uz nekdy svetlo sveta spatrilo prodej loketni operky do e36 v cervene kuzi.
Horko tezsko jsem nasel prodej loketky s tunelem. Tim padem me zajima v cervene kuzi nebo latce, do cervene kuze nechci cpat cernou. pak to nevypada tak hezky cervene....![]()
Jasně že potřebuješ tunel, bez výměny celýho tunelu ji nemáš jak namontovat...w3na píše:Jeste jedna otazka. Potrebuju i jiny tunel kdyz mam coupe 95???
Tak se to nepovedlo.....w3na píše:Tady jsou ty fota... snad jsem je vlozil spravne....
Dobře uděláš, pak jsem hoď foto, myslím že to bude parádička...w3na píše:Jojo to je skoda ze kuze je popraskana .... ale tomu se nevyvarujes pokud se o to hodne s laskou nestaras uz od zacatku kdy byly sedacky v provozu.
Jo asi si necham pocalounit jen ten vrsek a plast necham cernej.