také mám dva klaksony vedle sebe z pohledu řidiče na levé straně, jak píše Jarax a troubí to pořádně ale pokud máš jen jeden klakson a na druhé straně druhý tak jeden bude pro alarm (alarm ten vpravo)
Vzduchový tlakovky v osobáku se ještě dají překousnout, ale ti kreténi, co si dají do auta zvonek ze šaliny, těm bych ukopával hlavu. Jsem kvůli takovýmu ořechovi v jedné úzké uličce skočil pěknou rybu mezi auta jak jsem se lekl když na mě zezadu zacinkal. Jsem z toho měl málem smrt a bláto na hřišti
Tak zvonek ze šaliny měl známej na davanáctsettrosce a byl to hroznej rachot...
Já bych stejně ale nepoužíval ve městě ani to tlakový, spíš jen tak pro zvláštní příležitosti...
nevim kolik mam klaksonu, ale jestli se rekne anglicky klakson "Horn" tak v BC sem jednou na narazil na neco jako zmenu tonu bo co....nevzpomenu jak je to tam presne napsany ani jaka je to pozice v menu, myslim ze tam je Horn 1 a Horn 2
calif píše:nevim kolik mam klaksonu, ale jestli se rekne anglicky klakson "Horn" tak v BC sem jednou na narazil na neco jako zmenu tonu bo co....nevzpomenu jak je to tam presne napsany ani jaka je to pozice v menu, myslim ze tam je Horn 1 a Horn 2
Tím nastavíš, jestli po spuštění alarmu při pokusu překonat fci CODE klakson poplachu troubí přerušovaně nebo furt
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...