Zdar hodily by se mi vaše názory na tenhle kus http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=5644676 Na netu sem narazil na tuhle nabídku ještě na jiný inzerci a tam píše že to je dovezený z D a má to servisku. Na tej poslední fotce je ten motor ublemtanej od oleje, tak jestli to neni nějaká vražda. Zdá se mi ta cena podezřele nízká, nemá někdo zkušenosti s tímhle bazarem? (autobazar u porsche, Č.Budějovice)
Ruce pryč a utéct daleko. Vyhlášený Č.B. podvodníci. Co si pamatuji, tak to auto tam stojí víc než 1/2 roku. Z blízka jsem ho nikdy nezkoumal, ale od nich bych nekoupil ani žárovku do blinkru.
patriot1 píše:Těžko říct dle fotek ... Slabý motor, blbá výbava, za stejné peníze koupíš luxusní e36, o 1-2 roky starší .... A s pořádnym motorem
ano motor je slabší ale zase nechci 330 protože občas půjčuju auto i sestře nebo mladý a doteďka jezdily s feldou, takže nechci aby mi BMWéčko obrátili třikrát na střechu ještě než vyjedou z garáže. Spíš se poohlížim po 323i nebo 320i z raichu, tenhle inzerát mě praštil do očí jen tou strašně nízkou cenou. Jinak ta výbava se mi zdá tak nějak standard.
surfis píše:Ruce pryč a utéct daleko. Vyhlášený Č.B. podvodníci. Co si pamatuji, tak to auto tam stojí víc než 1/2 roku. Z blízka jsem ho nikdy nezkoumal, ale od nich bych nekoupil ani žárovku do blinkru.
patriot1 píše:Těžko říct dle fotek ... Slabý motor, blbá výbava, za stejné peníze koupíš luxusní e36, o 1-2 roky starší .... A s pořádnym motorem
ano motor je slabší ale zase nechci 330 protože občas půjčuju auto i sestře nebo mladý a doteďka jezdily s feldou, takže nechci aby mi BMWéčko obrátili třikrát na střechu ještě než vyjedou z garáže. Spíš se poohlížim po 323i nebo 320i z raichu, tenhle inzerát mě praštil do očí jen tou strašně nízkou cenou. Jinak ta výbava se mi zdá tak nějak standard.
s tim nesouhlasim, myslim ze po tom co by poprvy slapli holky na plyn, tak by s tim pak z opatrnosti jezdili jeste pomaleji nez se 318kou
no opravdu nic moc jsem sice s čb tak ti radím od těch bazarníků nic nekupovat jedině když s bazaru tak od jednoho s borovan ten jich tam sice moc nemá někdy vůbec ale když jo tak má záruku na stav a záruku doopravdy dodrží mám osobní skušenost,ale kdybys chtěl můžu tě vzít na západ tady k sousedům a pořídíš mnohem lepší jak chceš ozvi se 774634572
Myslimže tam stojí dokonce víc jak půl roku a že zezačátku byl bouchlej. V tom bazaru prodávaj většinou bouračky... Jinak jednou sem příšel do jednání s tim šéfem a je to namachrovanej idiot...
Nedávno se tady někdo ptal na 5er z tohohle bazaru, byla piclá na čumák a prej lehce opravitelná... Někodo na foru znal majitele co to bouchnul a nebylo to zas takovej malej ťukanec...
A souhlasím s toui e36, když koupíš něco silnějšího tak holčiny z toho budou mít respekt a navíc za takový prachy bude v luxusním stavu a výbavě.