Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Váš názor no tohoto bramboráka

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
bandita

#1 Příspěvek od bandita »

Zdar hodily by se mi vaše názory na tenhle kus http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=5644676
Na netu sem narazil na tuhle nabídku ještě na jiný inzerci a tam píše že to je dovezený z D a má to servisku. Na tej poslední fotce je ten motor ublemtanej od oleje, tak jestli to neni nějaká vražda. :?: Zdá se mi ta cena podezřele nízká, nemá někdo zkušenosti s tímhle bazarem? (autobazar u porsche, Č.Budějovice)

Dík
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Maikl »

ja tam žádnej olej nevidim, jenom konzervační vosk..
surfis
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od surfis »

Ruce pryč a utéct daleko. Vyhlášený Č.B. podvodníci. Co si pamatuji, tak to auto tam stojí víc než 1/2 roku. Z blízka jsem ho nikdy nezkoumal, ale od nich bych nekoupil ani žárovku do blinkru.
4am

#4 Příspěvek od 4am »

ten motor na fotce rozhodně neni ublemtanej od oleje, takhle vypada normalně
patriot
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od patriot »

Těžko říct dle fotek ... Slabý motor, blbá výbava, za stejné peníze koupíš luxusní e36, o 1-2 roky starší .... A s pořádnym motorem 8)
bandita

#6 Příspěvek od bandita »

patriot1 píše:Těžko říct dle fotek ... Slabý motor, blbá výbava, za stejné peníze koupíš luxusní e36, o 1-2 roky starší .... A s pořádnym motorem 8)

ano motor je slabší ale zase nechci 330 protože občas půjčuju auto i sestře nebo mladý a doteďka jezdily s feldou, takže nechci aby mi BMWéčko obrátili třikrát na střechu ještě než vyjedou z garáže. Spíš se poohlížim po 323i nebo 320i z raichu, tenhle inzerát mě praštil do očí jen tou strašně nízkou cenou. Jinak ta výbava se mi zdá tak nějak standard.
bandita

#7 Příspěvek od bandita »

surfis píše:Ruce pryč a utéct daleko. Vyhlášený Č.B. podvodníci. Co si pamatuji, tak to auto tam stojí víc než 1/2 roku. Z blízka jsem ho nikdy nezkoumal, ale od nich bych nekoupil ani žárovku do blinkru.

dík za info, něco podobnýho jsem si myslel...
Syrup
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Syrup »

bandita píše:
patriot1 píše:Těžko říct dle fotek ... Slabý motor, blbá výbava, za stejné peníze koupíš luxusní e36, o 1-2 roky starší .... A s pořádnym motorem 8)

ano motor je slabší ale zase nechci 330 protože občas půjčuju auto i sestře nebo mladý a doteďka jezdily s feldou, takže nechci aby mi BMWéčko obrátili třikrát na střechu ještě než vyjedou z garáže. Spíš se poohlížim po 323i nebo 320i z raichu, tenhle inzerát mě praštil do očí jen tou strašně nízkou cenou. Jinak ta výbava se mi zdá tak nějak standard.

s tim nesouhlasim, myslim ze po tom co by poprvy slapli holky na plyn, tak by s tim pak z opatrnosti jezdili jeste pomaleji nez se 318kou :)
Chaotik

#9 Příspěvek od Chaotik »

Bych řekl, že je to podezřele levný... a jestli tam stojí půl roku jak někdo píše, tak je to dost pravděpodobně nějaká vražda.
baagoo

#10 Příspěvek od baagoo »

no opravdu nic moc jsem sice s čb tak ti radím od těch bazarníků nic nekupovat jedině když s bazaru tak od jednoho s borovan ten jich tam sice moc nemá někdy vůbec ale když jo tak má záruku na stav a záruku doopravdy dodrží mám osobní skušenost,ale kdybys chtěl můžu tě vzít na západ tady k sousedům a pořídíš mnohem lepší jak chceš ozvi se 774634572
zapo

#11 Příspěvek od zapo »

Myslimže tam stojí dokonce víc jak půl roku a že zezačátku byl bouchlej. V tom bazaru prodávaj většinou bouračky... Jinak jednou sem příšel do jednání s tim šéfem a je to namachrovanej idiot...

Nedávno se tady někdo ptal na 5er z tohohle bazaru, byla piclá na čumák a prej lehce opravitelná... Někodo na foru znal majitele co to bouchnul a nebylo to zas takovej malej ťukanec...

A souhlasím s toui e36, když koupíš něco silnějšího tak holčiny z toho budou mít respekt a navíc za takový prachy bude v luxusním stavu a výbavě.
Odpovědět