Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
buchanie pri preradovani
-
- Kontaktovat uživatele:
oatzka je jestli se ta rana ozve pri zarazeni rychlosti, nebo pri vyslapnuti spojky, podle me to prvni souvisi s loucicim se diferem, ale to bys mel slyset huceni a pisteni zezadu, a ta druha varianta je prave v prdeli spojka, ktera spatne vystavuje a tudiz se ten mechanismus dostatecne neodpoji...
dalsi moznosti bouchani skyta cele ustroji prenosu hnaci sily, protoze holt ho mas skoro pres cely rozvor a tudiz je tam dost prostoru na to, aby ti tam neco zacalo bouchat, dalsi jsou tedy kardan, hardyspojka a urcite dalsi veci krom diferu a spojky jako takove
ja bych si dovolil jeste tuto otazku rozsirit o jednu podotazku
kdyz mam neutral, prenasi se mi do kabiny vic vibraci nez driv (325 tds), spojka je v prdeli dozajista, ale bylo mi receno, ze i tenhle prenos vibraci a s tim spojeneho hluku na neutral (kdyz seslapnu plyn, vibrace ustanou) zpusobuje spatna spojka, muze to tak byt?
dalsi moznosti bouchani skyta cele ustroji prenosu hnaci sily, protoze holt ho mas skoro pres cely rozvor a tudiz je tam dost prostoru na to, aby ti tam neco zacalo bouchat, dalsi jsou tedy kardan, hardyspojka a urcite dalsi veci krom diferu a spojky jako takove
ja bych si dovolil jeste tuto otazku rozsirit o jednu podotazku
kdyz mam neutral, prenasi se mi do kabiny vic vibraci nez driv (325 tds), spojka je v prdeli dozajista, ale bylo mi receno, ze i tenhle prenos vibraci a s tim spojeneho hluku na neutral (kdyz seslapnu plyn, vibrace ustanou) zpusobuje spatna spojka, muze to tak byt?