ne ze by se bez toho nedalo zit, ale je to zajimavy
ale ten displej vypada jako klasika segmentovy to je na pocitadlo km, ale sviti jako pixelovej, tak nevim, objasnete mi to nekdo
jj dá se to naťukat ze serisního menu... ale po vypnutí klíčku zase znovu, takže strašná otrava Ale je super že ukazuje naprosto přesnou rychlost (tedy ne tu zvýšenou na tachu).
Calib píše:jj dá se to naťukat ze serisního menu... ale po vypnutí klíčku zase znovu, takže strašná otrava Ale je super že ukazuje naprosto přesnou rychlost (tedy ne tu zvýšenou na tachu).
naprosto presnou rychlost to ukazovat nebude. Jedine tak kdyby si mel na aute kola na ktere je to pocitany.
napr. u me E34. Tachometr ukazuje 60 km/h, BC ukazuje 56 km/h ale podle GPS jedu 53 km/h. Mozna by to mohlo jit upravit pod testem 10 na BC (korekce tacho), ale zatim jsem to nezkousel.
jj tohle jsou fajn vychytavky, jeste ten voltmetr atd:o) me by zajimalo jestli to jde nejako "ulozit" - aby se to zobrazovalo po kazdem novem natoceni motoru, aby se to tam nemuselo takhle silene naklikavat pokazde, nevite jestli to jde?
drzis tlacitko na budikach a otocis do prvni polohy(me se tam rozsvit jen air bag a azhasne)v tu chvili se ti objevi test 01 tak budes mackat az do pozice test 13 a kdyz budes mackat po ctrnacte tak to podrzis dele nez to preskoci na lo off (lock off) standartne je to lo on (lock on), se ti to odemkne a pak uz budou jednotlive menu zpristupneny.....
ale ono to nějak jde, aby se to nastavení po vypnutí klíčku nezrušilo. Já jsem nějakým způsobem na svém velkém BC v e34ce nastavil, že se mi místo průměrné ukazuje stále okamžitá spotřeba, tedy hodnota ze servisního menu... takže pro zobrazení té průměrné, tedy standartní hlášky, musím spustit test04...Bohužel, nevím jak se to mohlo stát, protože bych to rád dal zpět, okamžitá spotřeba mi je celkem k prdu Možná to vyřeší odpojení baterie, ale mám strach o rádio, neznám kód
Board už mám odemklej, tak ho musim odemykat znova na palubce? Nějak nechápu, držel sem nulování kilometrů půl hodiny a nic se nestalo, klíček v první poloze i připravenej startovat...mám velkej board bez checku, tak stli to není jen u verze s checkem?
berkelay píše:ale ono to nějak jde, aby se to nastavení po vypnutí klíčku nezrušilo. Já jsem nějakým způsobem na svém velkém BC v e34ce nastavil, že se mi místo průměrné ukazuje stále okamžitá spotřeba, tedy hodnota ze servisního menu... takže pro zobrazení té průměrné, tedy standartní hlášky, musím spustit test04...Bohužel, nevím jak se to mohlo stát, protože bych to rád dal zpět, okamžitá spotřeba mi je celkem k prdu Možná to vyřeší odpojení baterie, ale mám strach o rádio, neznám kód
pokud neznáš kod tak tvé obavy jsou oprávněné, pokud by si chtěl vědět kod můžu ti dát kontakt a nebo zkus do BMW oni ti to zjistí pokud budou ochotní
Tak když to dělám podle toho postupu, držim nulování, pak dám klíček do první polohy, tak se spustíěj ty identfikační čísla čehosi a končí to testem budíků
If you have a post '97 E36 4 door/coupe/convertible/M3, '95-present 318ti,
'96 -present Z3, you can do tests including a digital tachometer and yes it
can be used while driving although I DON'T RECOMMEND IT!