Znáte někdo tohle bávo z Prahy?
http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6280822
Veškeré informace a názory bych ocenil.Prej má lechce orezlé lemy jinak je OK.Cena je docela zajímavá.

o tom zda je to bourane se z fotek nic dozvedet neda...Fipo píše:auto jsem neviděl, ale můj názor je, že auto bylo s největší pravděpodobností bourané....a prolezlé bude asi víc, jelikož s lepší HiFi soustavou, příplatkovýma koženýma sedačkama nemůže stát tak málo....je tam dělaný facelift, ale jen předek proto si myslím, že bylo min ťuklé a pán už tam dal M nárazníky, píše mlhovky, ale ty nikde nevidím a boční blinkry jsou ještě předfaceliftové....taky je tam nový výfuk, ta roura se mi tam hrozně nelíbí, ale za tu cenu co to auto je, se určitě vyplatí přijed se na něj podívat, povozit se a rozhodnout se....
FA byl po 9/1996 čili vše splňuje dle fotek, mimo masky ta je po FA, ale tu si mohl klidně doobjednat.Světla H7+H7 se dávala už v 95.A to že je v Mpacketu může být klidně auto z roku 93.Fipo píše:auto jsem neviděl, ale můj názor je, že auto bylo s největší pravděpodobností bourané....a prolezlé bude asi víc, jelikož s lepší HiFi soustavou, příplatkovýma koženýma sedačkama nemůže stát tak málo....je tam dělaný facelift, ale jen předek proto si myslím, že bylo min ťuklé a pán už tam dal M nárazníky, píše mlhovky, ale ty nikde nevidím a boční blinkry jsou ještě předfaceliftové....taky je tam nový výfuk, ta roura se mi tam hrozně nelíbí, ale za tu cenu co to auto je, se určitě vyplatí přijed se na něj podívat, povozit se a rozhodnout se....
havárkamartan píše:Já jsem ho viděl, jel jsem od Brna takovou dálku pro nic za nic. Tvrdili mi do telefonu, že tam jsou jen lehce orezlé zadní lemy, jinak je vše v pohodě,ale... Je to hrozná vražda, maska rezavá komplet, na pravých předních dveřích se odlupuje kus kitu asi v délce 30cm (nikdy nebourané, že?), mlhovky tam opravdu nejsou, je to zalepené jakousi izolačkou, přední nárazník byl asi taky nabořenej, zadní lemy jsou orezlé hodně, místy už chybí kusy lemu. Takže tak. Byl jsem pěkně nasranej, ani jsem do jejich kanclu raději nešel. Prostě opravdu fér jednání.