Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Znáte někdo tuhle e36 320i ?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
fesoj

#1 Příspěvek od fesoj »

Zdarec lidi.
Znáte někdo tohle bávo z Prahy?

http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6280822

Veškeré informace a názory bych ocenil.Prej má lechce orezlé lemy jinak je OK.Cena je docela zajímavá. :?:
Fipo
Klubové ID: 1756

#2 Příspěvek od Fipo »

auto jsem neviděl, ale můj názor je, že auto bylo s největší pravděpodobností bourané....a prolezlé bude asi víc, jelikož s lepší HiFi soustavou, příplatkovýma koženýma sedačkama nemůže stát tak málo....je tam dělaný facelift, ale jen předek proto si myslím, že bylo min ťuklé a pán už tam dal M nárazníky, píše mlhovky, ale ty nikde nevidím a boční blinkry jsou ještě předfaceliftové....taky je tam nový výfuk, ta roura se mi tam hrozně nelíbí, ale za tu cenu co to auto je, se určitě vyplatí přijed se na něj podívat, povozit se a rozhodnout se....
miramax
Klubové ID: 1422
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od miramax »

Fipo píše:auto jsem neviděl, ale můj názor je, že auto bylo s největší pravděpodobností bourané....a prolezlé bude asi víc, jelikož s lepší HiFi soustavou, příplatkovýma koženýma sedačkama nemůže stát tak málo....je tam dělaný facelift, ale jen předek proto si myslím, že bylo min ťuklé a pán už tam dal M nárazníky, píše mlhovky, ale ty nikde nevidím a boční blinkry jsou ještě předfaceliftové....taky je tam nový výfuk, ta roura se mi tam hrozně nelíbí, ale za tu cenu co to auto je, se určitě vyplatí přijed se na něj podívat, povozit se a rozhodnout se....
o tom zda je to bourane se z fotek nic dozvedet neda...

co je ale z fotek zrejme je to, ze tam nedal m narazniky nejaky pan, alebrz, ze je to kompletni m paket, ktery souvisi s tim, ze v teto barve ty auta maji sport paket, takze sportovni podvozek, komplet mpaket, i sedacky jsou mpaketove...takze v tomhle pripade byl priplatek tak za tu muziku. Vyfuk je seriovy jen na lestenkach, takze ten bych neresil, za ty penize jestli to jede dopredu, dozadu a do stran a neni ta kastle na odpis tak je to super kauf....
Slid
Klubové ID: 1699

#4 Příspěvek od Slid »

Fipo píše:auto jsem neviděl, ale můj názor je, že auto bylo s největší pravděpodobností bourané....a prolezlé bude asi víc, jelikož s lepší HiFi soustavou, příplatkovýma koženýma sedačkama nemůže stát tak málo....je tam dělaný facelift, ale jen předek proto si myslím, že bylo min ťuklé a pán už tam dal M nárazníky, píše mlhovky, ale ty nikde nevidím a boční blinkry jsou ještě předfaceliftové....taky je tam nový výfuk, ta roura se mi tam hrozně nelíbí, ale za tu cenu co to auto je, se určitě vyplatí přijed se na něj podívat, povozit se a rozhodnout se....
FA byl po 9/1996 čili vše splňuje dle fotek, mimo masky ta je po FA, ale tu si mohl klidně doobjednat.Světla H7+H7 se dávala už v 95.A to že je v Mpacketu může být klidně auto z roku 93.
Fipo

#5 Příspěvek od Fipo »

v pohodě chlapi :) ja jen, že to auto je za tu cenu moc podezřelé....za 85 tis takové auto...z 96....nebude to jen tak, jak píšete....ale chce to vidět, rozhodně je to lákavé
Slid
Klubové ID: 1699

#6 Příspěvek od Slid »

no ta cena je fakt malá :D určo tam bude nějaký háček 8)
martan
Klubové ID: 1447

#7 Příspěvek od martan »

Já jsem ho viděl, jel jsem od Brna takovou dálku pro nic za nic. Tvrdili mi do telefonu, že tam jsou jen lehce orezlé zadní lemy, jinak je vše v pohodě,ale... Je to hrozná vražda, maska rezavá komplet, na pravých předních dveřích se odlupuje kus kitu asi v délce 30cm (nikdy nebourané, že?), mlhovky tam opravdu nejsou, je to zalepené jakousi izolačkou, přední nárazník byl asi taky nabořenej, zadní lemy jsou orezlé hodně, místy už chybí kusy lemu. Takže tak. Byl jsem pěkně nasranej, ani jsem do jejich kanclu raději nešel. Prostě opravdu fér jednání.
Fipo

#8 Příspěvek od Fipo »

martan píše:Já jsem ho viděl, jel jsem od Brna takovou dálku pro nic za nic. Tvrdili mi do telefonu, že tam jsou jen lehce orezlé zadní lemy, jinak je vše v pohodě,ale... Je to hrozná vražda, maska rezavá komplet, na pravých předních dveřích se odlupuje kus kitu asi v délce 30cm (nikdy nebourané, že?), mlhovky tam opravdu nejsou, je to zalepené jakousi izolačkou, přední nárazník byl asi taky nabořenej, zadní lemy jsou orezlé hodně, místy už chybí kusy lemu. Takže tak. Byl jsem pěkně nasranej, ani jsem do jejich kanclu raději nešel. Prostě opravdu fér jednání.
havárka :lol: já jsem vám to tu psal....lidi prostě kacaj, když chcou něco prodat :) téměř vždycky :)
Odpovědět