Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
OSMIVÁLEC, prosím o radu
-
- Klubové ID: 1795
-
- Klubové ID: 2156
E 39 je dobrý auto.Než jsem ho kupoval,prolezl jsem desítky fór ap.Všude chvála,téměř dokonalé atd.Nejlepší test Harrise z Autokaru:Proč kupovat nové (5ku),když staré je tak dobré.Pozor na přední nápravu.Displej v palubovce bude asi KO.Motor bez starostí,vyměníš svíčky.To není jako močka (nafta).Všimni si ,že 90 procent nářkků a problémů je u dieselů.
-
- Klubové ID: 860
Kromě displeje opatrně na přední nápravu,má alu ramena.Já mám teda automat a nemůžu si ho vynachválit ale to je každýho věc.Takže koupě bych se nebál,nic extra na co si dát bacha mě nenapadá.flesh píše:Čaute, chci poprosit o radu při pořízení 540i E39 manual. Máte někdo zkušenost? Mám si na něco spešl dát bacha? Brát raději Vanos nebo bez?Díky

Ja koukal i na M5, hlavne kvuli samosvoru a tak prej lepsi spojka.. kazdopadne oboji se da dat i do 540 .. Mko ma sice vykon jako krava ale zas je tezsi, ale nevim, nemuzu porovnat, jelikoz jsem jel "jen" v 540iA a pripadalo mi to "dostacujici"
. Na diesel vubec nekoukam, bude jako druhe auto pro radost, takze ani plyn, to mi navic prijde trosku skoda do takovyho auta... Jo, mel ste nekdo moznost porovnat vanos a starsi bez? nevim do ceho jit..mel jsem 325i bez vanos a ted 328i vanos a pres papirove shodne vykony je 2,8 nesrovnatelne lepsi(i v namerenejch hodnotach). asi taky trosku bude delat vetsi obsah ale fakt 328 tahne odspodu super... je taky rozdil u V8?