Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
OSMIVÁLEC, prosím o radu
-
E 39 je dobrý auto.Než jsem ho kupoval,prolezl jsem desítky fór ap.Všude chvála,téměř dokonalé atd.Nejlepší test Harrise z Autokaru:Proč kupovat nové (5ku),když staré je tak dobré.Pozor na přední nápravu.Displej v palubovce bude asi KO.Motor bez starostí,vyměníš svíčky.To není jako močka (nafta).Všimni si ,že 90 procent nářkků a problémů je u dieselů.
-
flesh píše:Čaute, chci poprosit o radu při pořízení 540i E39 manual. Máte někdo zkušenost? Mám si na něco spešl dát bacha? Brát raději Vanos nebo bez?Díky
Kromě displeje opatrně na přední nápravu,má alu ramena.Já mám teda automat a nemůžu si ho vynachválit ale to je každýho věc.Takže koupě bych se nebál,nic extra na co si dát bacha mě nenapadá.

Ja koukal i na M5, hlavne kvuli samosvoru a tak prej lepsi spojka.. kazdopadne oboji se da dat i do 540 .. Mko ma sice vykon jako krava ale zas je tezsi, ale nevim, nemuzu porovnat, jelikoz jsem jel "jen" v 540iA a pripadalo mi to "dostacujici"
. Na diesel vubec nekoukam, bude jako druhe auto pro radost, takze ani plyn, to mi navic prijde trosku skoda do takovyho auta... Jo, mel ste nekdo moznost porovnat vanos a starsi bez? nevim do ceho jit..mel jsem 325i bez vanos a ted 328i vanos a pres papirove shodne vykony je 2,8 nesrovnatelne lepsi(i v namerenejch hodnotach). asi taky trosku bude delat vetsi obsah ale fakt 328 tahne odspodu super... je taky rozdil u V8?