Tak mi začlo levý zadní vydávat divný zvuky, není to klasický hučení ložiska, ale takoví skřípání (a když to zvednu, tak má kolo malou vůli)
Dneska jsem byl v servise, a napřed že je ložisko jen povoleny, to ale bylo dorvany fest, tak druhá věc že je ložisko upe v prdeli.
Chci se optat jestli nemá někdo zkušenosti?? Jestli ložisko tohle může dělat..
(v zadu mám kotouče, ty byli sundaný, a ručka to taky nedělá)
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Ložiska?? e36
-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud je na kole vule a je dotazena poloosa, bude pravdepodobne lozisko v haji. Bud si to das do servisu, nebo si to castecne vyresis sam. Povolis poloosu dokud je auto na zemi, pak ho zvednes na kozu, heverem prizvednes rameno, odpojis tlumic a obe pricne ramena, cidlo abs (odpojit az na kastli, z ramena ho pravdepodben nedostanes), pak odpojit brzd hadicku (nej taky na kastli), pak vyhodit pakny rucni brzdy+bovden a nakonec oddelat i silentblok na podelnym hlavni rameni. To cely dej nekam kde Ti prelisuji lozisko a pak to cely opacnym postupem namontujes zpet. Zvaz ale jestli rovnou neudelat obe strany, protoze i kdyz si na excentru spodniho ramene udelas rysku a pak mozna trefis odklon, bude se muset udelat geometrie kvuli sbihavost. Tak at se to dela pri jednom. At se dari, cus
A nafot si na mobil poskladani paken, pruzinek a samostavu na brzde, at nad tim pak nedumas jak to poskladat
Jinak odvzdusneni brzd je samozrejmosti...

-
Jawak
- Člen Klubu
- Klubové ID: 125
- Kontaktovat uživatele:
Ložisko zadní mě tak vytočilo, že jsem vyměnil obě přední a bylo to čím dál tím horší... Pak jsem se konečně dostal k zadnímu a po výměně, to byl klid... I rádio se najednou dalo posluchat 
Výměna docela náročná, rameno dolu, vylisovat, nalisovat, pozapojovat, docela hokna oproti předním...
e36 318iS, 252 tis km najeto (dovoz CH)

Výměna docela náročná, rameno dolu, vylisovat, nalisovat, pozapojovat, docela hokna oproti předním...
e36 318iS, 252 tis km najeto (dovoz CH)