Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Polské ND

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
juro

#1 Příspěvek od juro »

z polska chcem kupiť do auta bmw e38 740 lamdu,vaha vzduchu,mlhovky,máťe stim niekdo skusenosti a nevie mi nie kdo poradiť jak namontovať cd wechsler kadial tahať kebel?diky moc
cvaj

#2 Příspěvek od cvaj »

Hele,myslím,že je jedno,odkud ten díl je,spíš záleží na výrobci. Co je to za tu Lambdu??? Bosch??? Třeba zadní lampy na oktávku jsem teď prodával "original skoda" - "magnetti marreli",ale výroba by POLAND.
DOEMIXXX
Klubové ID: 881

#3 Příspěvek od DOEMIXXX »

Polske dily = evropsti cinani

takze si to preber kamo :wink:
cvaj

#4 Příspěvek od cvaj »

doemixxx: soráč,ale nemůžu souhlasit.Opravdu záleží na tom,co je to za výrobce.Pokud to tam bude dělat na koleně nějakej pšonek v garáži,tak OK,ale třeba vejfuky od poláků jsou super,jsou lepší než 10x dražší bosal.
vilejs

#5 Příspěvek od vilejs »

nektere polske dily jsou super..ale bohuzel ne vsechny..jedno vim urcite a to na 100%..delphi vyrobene na slovesku je uplny shit!!! koupil jsem komplet cepy na cely vuz a za 2 mesice byli v prdeli:)a ted mam e34 a taky..tycka stabilizatora ma vuli 0,5 cm!!!!!!a to jsem natom jezdil jen chvily!!!extrem..made in slovakia..jinak lockheed uz zrusil delphi na slovensku prave kuli tomuto:) ted se daji zehnat cepy od nich co zustali za babku..ja jsem dal za spodne ramena na e 34 1000sk kus..aka cena
Odpovědět