z polska chcem kupiť do auta bmw e38 740 lamdu,vaha vzduchu,mlhovky,máťe stim niekdo skusenosti a nevie mi nie kdo poradiť jak namontovať cd wechsler kadial tahať kebel?diky moc
Hele,myslím,že je jedno,odkud ten díl je,spíš záleží na výrobci. Co je to za tu Lambdu??? Bosch??? Třeba zadní lampy na oktávku jsem teď prodával "original skoda" - "magnetti marreli",ale výroba by POLAND.
doemixxx: soráč,ale nemůžu souhlasit.Opravdu záleží na tom,co je to za výrobce.Pokud to tam bude dělat na koleně nějakej pšonek v garáži,tak OK,ale třeba vejfuky od poláků jsou super,jsou lepší než 10x dražší bosal.
nektere polske dily jsou super..ale bohuzel ne vsechny..jedno vim urcite a to na 100%..delphi vyrobene na slovesku je uplny shit!!! koupil jsem komplet cepy na cely vuz a za 2 mesice byli v prdeli:)a ted mam e34 a taky..tycka stabilizatora ma vuli 0,5 cm!!!!!!a to jsem natom jezdil jen chvily!!!extrem..made in slovakia..jinak lockheed uz zrusil delphi na slovensku prave kuli tomuto:) ted se daji zehnat cepy od nich co zustali za babku..ja jsem dal za spodne ramena na e 34 1000sk kus..aka cena