Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
KLEPÁNÍ U ZADNÍHO KOLA
ČAU LIDI , POPTŘEBUJU PORADIT . MÁM E36 316I A ZAČALO MI NĚCO KLEPAT U PRAVÉHO ZADNÍHO KOLA . KLEPE TO JEN NA NEROVNOSTECH A POUZE POKUD AUTO NENÍ V TAHU (MYŠLENO PRI JÍZDĚ PO ROVINĚ NEBO Z KOPCE , KDYŽ JEN LECHTÁM PLYN). MYSLEL JSEM , ŽE TO BUDE TLUMIČ NEBO JEDEN ZE SILENBLOKŮ , ALE TY JSOU V POHODĚ. JE TO OSTRÝ KOVOVÝ ZVUK (KLEPÁNÍ KOV NA KOV) PORADÍ MI NĚKDO CO S TIM ? DÍKY . PEPINNO.DC
-
- Klubové ID: 1230
- Kontaktovat uživatele:
Díky za skvělou radu Castro...
Na zvedáku už jsem byl ale nevím jak na tom kole ručně napodobit energii 200 PS a 1,5 tuny při projetí zatáčkou abych poznal který podvozkový díl je v prdeli..
Vizuálně je vše O.K., proto se ptám majitelů e39.Ale pokud jseš ty takovej terminátor, klidně mi s tim kolem přijeď zalomcovat jestli něco poznáš.. 

-
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
co třeba nejbližší stanice STK... tam mají tu lomcovací plošinu...Boldor píše:Díky za skvělou radu Castro...Na zvedáku už jsem byl ale nevím jak na tom kole ručně napodobit energii 200 PS a 1,5 tuny při projetí zatáčkou abych poznal který podvozkový díl je v prdeli..
Vizuálně je vše O.K., proto se ptám majitelů e39.Ale pokud jseš ty takovej terminátor, klidně mi s tim kolem přijeď zalomcovat jestli něco poznáš..
2 rudoš: jo vypadlo mi tam "velkým"