já si plechovky atd dávám vždy do zadní lokezní opěrky, sklopím ji dolu vysunu kastlik a pohoda, je vní držák na 2. vždy se stačí jen lehce otočit nebo šáhnout.
Slid píše:já si plechovky atd dávám vždy do zadní lokezní opěrky, sklopím ji dolu vysunu kastlik a pohoda, je vní držák na 2. vždy se stačí jen lehce otočit nebo šáhnout.
Slid píše:já si plechovky atd dávám vždy do zadní lokezní opěrky, sklopím ji dolu vysunu kastlik a pohoda, je vní držák na 2. vždy se stačí jen lehce otočit nebo šáhnout.
Jj zadní opěrka s držákem na pití a kastlíkem na sváču.. to mám taky. Dáš tam chleba s máslem a jede se na výlet. )
..pak to tam shnije.
Jj zadní opěrka s držákem na pití a kastlíkem na sváču.. to mám taky. Dáš tam chleba s máslem a jede se na výlet. )
..pak to tam shnije.
Já bych ten držák před loketku chtěl, ale pod loketkou mám foun a nejde to.....
ja bych ten napojak u te predni loketky nechtel. zabere ti to celou prihradku na ukor jedoho kelimku. A v e30 je dost malo mist na odlozeni cehokoliv... takze sem rad ze mam aspon to pod loketkou a vykuchl sem i ten popelnik, jen tam zavazel a kelimky se tam krasne daji dat, zasunou se do te prihradky a pekne drzi narovno. I kava
ještě že my amíci to tam máme.... a asi přesně to co tady sháníte.....pro dva kelímky ale pozor vejde se tam pouze malá kolka od mekáče ta velká nic moc....asi maj v americe jiný rozměry
Já tam teda osobně mám ten zásobník na kazety který jsem vykuchal a získal tak velkou a ještě uzavíratelnou schránku, na nějaký pikačoviny na kelímky bych se vybod, tohle je best