Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Napojovy packet e36
- paveld
- Klubové ID: 1931
- Kontaktovat uživatele:
no ty jsou bomba i kdyz parkujes, takova coca cola od mcdonalda se ti tam stejne na vejsku ani nevejdeSpajky píše:Jo,v pár 36tkách sem to viděl,bylo to místo úložnýho prostoru pod loketkou,ale stli je možný to tam dát,i když je loketka,to nevím.Jinak,ty výlisky ve víku kaslíku sou bomba,když auto jede

-
- Klubové ID: 728
- Kontaktovat uživatele:
tak si kup malou colupaveld píše:no ty jsou bomba i kdyz parkujes, takova coca cola od mcdonalda se ti tam stejne na vejsku ani nevejdeSpajky píše:Jo,v pár 36tkách sem to viděl,bylo to místo úložnýho prostoru pod loketkou,ale stli je možný to tam dát,i když je loketka,to nevím.Jinak,ty výlisky ve víku kaslíku sou bomba,když auto jede
-
- Klubové ID: 1147
- Kontaktovat uživatele:
Lepší než nicpaveld píše:no ty jsou bomba i kdyz parkujes, takova coca cola od mcdonalda se ti tam stejne na vejsku ani nevejdeSpajky píše:Jo,v pár 36tkách sem to viděl,bylo to místo úložnýho prostoru pod loketkou,ale stli je možný to tam dát,i když je loketka,to nevím.Jinak,ty výlisky ve víku kaslíku sou bomba,když auto jede

-
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
aha... to byl odkaz na obrázek z ETK..Spajky píše:proč nic nevidim?
tak alespon takto:
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=51&fg=35
-
- Klubové ID: 1147
- Kontaktovat uživatele:
TY vogo nevim co je,i když tam zadám VINko ze svýho auta a jdu stejnou cestou jako ty,tak při zvětšní obrázek nevidím...že prej je zakázenj hotlink,což nechápu...ale přesně tohle sem měl na mysli,jen já sem viděl konzoli s dvouma chlívečkama pro pití za sebou
EDIT: Teď koukám pořádně a ono to tak je...šlo by to zakoupit a vešlo by se to pod loketku?
http://www.personal.psu.edu/users/j/w/j ... mmysm7.jpg
EDIT: Teď koukám pořádně a ono to tak je...šlo by to zakoupit a vešlo by se to pod loketku?
http://www.personal.psu.edu/users/j/w/j ... mmysm7.jpg
delaly se jeste do kastliku pred spolujezdce (mel jsem je na prodej)... ale obecne i tyhle jsou k nicemu, neda se to realne pouzivat (pokud tam nekdo sedi, vadi sklopena prihradka, nejsou uplne mega stabilni a pod)... ty pod loketku jsou uplna tragedie... drzak od Meka striknutej na cerno a neni o cem 

“Ability is what you're capable of doing.”
-
- Klubové ID: 1407
Já když mám pití, tak si vyklopim loketní opěrku ze zadních sedaček, z operky vysunu takovej šuplík, kde mám dva otvory na pití a přihrádku na jídlo hned za nima...
je fakt že se musíš pro pití krapek otčit, ale dá se to i naslepo... Ale využil jsem to párkrát, z 95% kupuju pití v 0,5 petce a to neřešim kam položim, buď pod loketku, nebo spolujezdci na sedačku, je to šumákk... 

-
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
taky si myslim... kvuli jednomu držáčku se sbavit odkládací přihrádky... mam vyzkoušeno že pod loketku se plechovka birelu vejde a loketka ho pak drží aby se nevylil... naopak varuju před rvaním kelímku od meka vedle ručky... už se mi takhle protrhlo dno s colou a vyteklo to někam pod řadičkuHanz píše:delaly se jeste do kastliku pred spolujezdce (mel jsem je na prodej)... ale obecne i tyhle jsou k nicemu, neda se to realne pouzivat (pokud tam nekdo sedi, vadi sklopena prihradka, nejsou uplne mega stabilni a pod)... ty pod loketku jsou uplna tragedie... drzak od Meka striknutej na cerno a neni o cem

ten držák od MCD bude asi nej...

a nebo držet plechovku stehnama a chladit si kul.ky