Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
rozdil 318is a 318ti
Jako kdo koupí auto kolem 100tis. Kč, nechá třeba15tis. za opravy, aby to bylo v libovym stavu a řeší povinný ručení mi přijde fakt bezmozek. Tohle je bmw a né Fábie htp. Stejně do toho auta za rok zahučí takových peněz, že to pojištění je ve finále směšný. Koupit v ČR dobrý iso bych řekl, že je nadlidskej úkol a že má iso tabulkově stejnej maximální výkon, co dvoulitr? To je jako porovnávat dvoutakt a čtyřtakt - nadsázka, jde přece o rozložení krouťáku ve spektru otáček, motorka 600ccm silnička má třeba 80kw, jako motor z auta, ale přívěs ti neutáhne ani náhodou. Jasně, každýmu vyhovuje něco jinýho, ale netvrdil bych, že ten, či onen motor je špatnej, protože je ve špatný kategorii PR, nebo že má onakej výkon maximální. Každýmu sedne něco jiného. Stejně ale nakonec skončíš u šestiválce:)
-
- Klubové ID: 1110
- Kontaktovat uživatele:
No s tim povinným ručením mám jinej názor. Kamarád si pučil 100K aby si moh koupit e36 318iS a ty 3 000,-Kč ročně se mu sakra hodí.A do toho auta kupuje jen spotřební věci(desky,gumy,filtry,olej,svičky)a to je všude stejný a u 6válce ještě větší. Prostě někdo chce jezdit v BMW ikdyž má sotva na jídlo.S tim ostatním s tebou souhlasím.Richardos píše:Jako kdo koupí auto kolem 100tis. Kč, nechá třeba15tis. za opravy, aby to bylo v libovym stavu a řeší povinný ručení mi přijde fakt bezmozek. Tohle je bmw a né Fábie htp. Stejně do toho auta za rok zahučí takových peněz, že to pojištění je ve finále směšný. Koupit v ČR dobrý iso bych řekl, že je nadlidskej úkol a že má iso tabulkově stejnej maximální výkon, co dvoulitr? To je jako porovnávat dvoutakt a čtyřtakt - nadsázka, jde přece o rozložení krouťáku ve spektru otáček, motorka 600ccm silnička má třeba 80kw, jako motor z auta, ale přívěs ti neutáhne ani náhodou. Jasně, každýmu vyhovuje něco jinýho, ale netvrdil bych, že ten, či onen motor je špatnej, protože je ve špatný kategorii PR, nebo že má onakej výkon maximální. Každýmu sedne něco jiného. Stejně ale nakonec skončíš u šestiválce:)
Taky záleží, v jakym to chce mít stavu. Já si taky myslel, že jsem měl stav super, dokud jsem to nedal do servisu a tam mi neukázali na podvozku co všechno je v háji. Spoustu lidí jezdí ve stylu dokud to jede, tak to neřešim. Jako že mění jen spotřební věci, tak to mu jen přeju, ale jedno přijdou na řadu brzdy, ramena, čepy, kuláky, možná rozvody atd. Navíc za benzín za rok dá takových tisíc, že se v tom pr ztratí. Ale každého volba, jen bych nebyl tak vyhraněnej, co se motorizací týče vzhledem ke kategoriím povinného ručení.
-
- Klubové ID: 1531
- Kontaktovat uživatele:
No, to že mám BMW ještě neznamená, že jsem bezmozek a budu do něho cpát prachy úplně zbytečně za ručení a benzín. No ale pokud ty neřešíš 3 litry ročně za ručení, tak mi je klíďo pošli, protože já ty 3 litry řešímRichardos píše:Jako kdo koupí auto kolem 100tis. Kč, nechá třeba15tis. za opravy, aby to bylo v libovym stavu a řeší povinný ručení mi přijde fakt bezmozek. Tohle je bmw a né Fábie htp. Stejně do toho auta za rok zahučí takových peněz, že to pojištění je ve finále směšný. Koupit v ČR dobrý iso bych řekl, že je nadlidskej úkol a že má iso tabulkově stejnej maximální výkon, co dvoulitr? To je jako porovnávat dvoutakt a čtyřtakt - nadsázka, jde přece o rozložení krouťáku ve spektru otáček, motorka 600ccm silnička má třeba 80kw, jako motor z auta, ale přívěs ti neutáhne ani náhodou. Jasně, každýmu vyhovuje něco jinýho, ale netvrdil bych, že ten, či onen motor je špatnej, protože je ve špatný kategorii PR, nebo že má onakej výkon maximální. Každýmu sedne něco jiného. Stejně ale nakonec skončíš u šestiválce:)

-
- Klubové ID: 1181
Hoši, tohle je nekonečné téma, kdo má 4vál - bude chválit 4vál, kdo má 6vál tak zas 6vál, to je jasný
Každý upřednostnuje něco jinýho, někdo řeší spotřebu, jinej zas ručení a další zas třeba zvuk a ostatní má u pr.ele. Takže at si každej koupí co vyhovuje jemu osobně, řešit tu jestli je Iso lepší nebo není oproti 6hrnku je kravina, každý z nás máme hodnoty nastaveny jinak. A jen tak mimochodem, už tu bylo pár takovejch co to tu řešily, nakonec koupily 4vál a za rok tu koumali přestavbu na 325,328, takže asi tak 

-
- Kontaktovat uživatele:
Papyk: Však jo.. Když čtyřvál, tak ISo, když šestivál tak cokoliv mimo 320
Já se tady ISa zastávám jenom oproti 320. Určo ne proti třeba 323 . Ta 320 je podle mě v našich podmnkách, jak to říct, nešťastnej nebo zbytečnej motor. ISo zvládne to samý za mnohem míň peněz, a oproti 323,325 a 328 je ta 320 jenom chudej příbuznej co žere a nejede.. Takhle to vidím já, když na to koukám s chladnou hlavou bez emocí..

-
- Klubové ID: 1110
- Kontaktovat uživatele:
dsvatos píše:Papyk: Však jo.. Když čtyřvál, tak ISo, když šestivál tak cokoliv mimo 320Já se tady ISa zastávám jenom oproti 320. Určo ne proti třeba 323 . Ta 320 je podle mě v našich podmnkách, jak to říct, nešťastnej nebo zbytečnej motor. ISo zvládne to samý za mnohem míň peněz, a oproti 323,325 a 328 je ta 320 jenom chudej příbuznej co žere a nejede.. Takhle to vidím já, když na to koukám s chladnou hlavou bez emocí..

- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Dsvastos : Když jsem měl IS (teda TI) obhajoval jsem ho tu na foru uplně stejně jako ty
Po 3 letech jsem sednul do 328 a už radši mlčim

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Hoši, já bych se chtěl v tom isu asi projet. Měl jsem přes léto 318i e36, tahala parádně, super auto, ale oproti dvoulitru nemá šanci. Kamarád iso měl, ukradli mu ho, teď má jen 318i a prej to neni znát téměř. Tak teď nevím, jestli z toho děláte nějakou rachejtli, nebo to fakt tak je
ale já bych svůj 6tivál nevyměnil.

-
- Kontaktovat uživatele:
Do nějakých 4000 otáček jede 318 i ISo stejně. Ta 318 možná o ždibec líp táhne. Rozdíl začne bejt až tak v těch 4-5 tisících, tam 318 zrychluje tak nějak furt stejně, sterilně (je to holt dvouventil), zatímco ISo nabere druhej dech a vytáčí se "radostněji". Na normální ježdění po městě a tak je to jedno, možná je i dvouventilová 318 vhodnější..Richardos píše:Hoši, já bych se chtěl v tom isu asi projet. Měl jsem přes léto 318i e36, tahala parádně, super auto, ale oproti dvoulitru nemá šanci. Kamarád iso měl, ukradli mu ho, teď má jen 318i a prej to neni znát téměř. Tak teď nevím, jestli z toho děláte nějakou rachejtli, nebo to fakt tak jeale já bych svůj 6tivál nevyměnil.
-
- Kontaktovat uživatele:
Kopanců můžeš cejtit kolik chceš a kde chceš, papíry mluví jasně že ty auta jedou stejně. Rozdíl 0,2s a maximálka vyšší o 1 km/h je tak minimální, že se o něm nemá cenu ani bavitRichardos píše:jestli do 4tis. ot/min jede 318 a 318iso stejně, tak dvoulitr fakt stejně nejde. První kopanec cejtim ve 3500ot a další tak kolem 5tis. Ale Spíš si ho pěkně dusim kolem 2tis., prostě tahá.

-
- Klubové ID: 1463
- Kontaktovat uživatele:
mít před sebou dvě auta ve stejným stavu...jen jedno dvoulitr druhej ISo - beru ISo...stejně jako dsvatose mě dvoulitr tak nějak nepřesvědčil...výkon stejnej jako IS, spotřeba, udržba, ručení trošku jinde no...ELiLOBO píše:ale tak si vem že máš finance buď na 320i nebo ISo, kdo by nešáhl po šestiválu? určitě vydrží dýl a určitě se nemusíš tak starat o najeté km. když koupíš 320i M52 tak určitě nebudeš zklamanej.