Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Dotaz na tlačítko/spínač
Potřeboval bych se zeptat zda máte někdo obsazenu tuto pozici http://www.volny.cz/bmw750ial/75.jpg vpravo vedle rádia je záslepka, co tam má být origo? Potřebuju někde upíchnout jeden spínač/tlačítko něco jako je na okna se středovou aretací a volbou na jednu stranu a na druhou bez aretace, zkrátka jako na ovládání oken. Hoďte mě sem kdyžtak fota, nebo na mejl bmw750ial@volny.cz
Díky
Díky
-
- Kontaktovat uživatele:
presne tak, zrovna ho mam doma a jeste vedle neho na tom dreve je taky netypicke nastavovani vysky svetel
http://ukazto.com/img/1907773,IMG_2408.jpg
je to super misto pro vlastni tlacitka a ovladani
http://ukazto.com/img/1907773,IMG_2408.jpg
je to super misto pro vlastni tlacitka a ovladani

-
- Klubové ID: 2166
- Kontaktovat uživatele:
Tak vedle radia je to skutečně pro starší roky jakýsi "fader" na předni a zadni repro. pro verze radii co měli jen vystup stereo. 4 repra, pořád stereo. je to naprd. protože pak ma cela větev asi jen 2 ohmy a kdejake radio stavěne na 4 ohmy se pěkně přehřívá. no a co se týče regulace světel. tak e32 s tímto tlačítkem jsem viděl snad jen 2ks
a to není žádná výsada nivo nebo bez. ja nemam o nivu ani zminku, ale za pravym přednim kolem je jakysi bazmek, takovy rtutovy spinač, a čerpadýlko a na férovku to podle zatiženi auta hydraulicky pomoci dvou hadiček naklapi sklon světel. a to sem viděl už u sppousty e32 bez niva. moej 750 s nivem žadne takove blbosti nema...

-
- Kontaktovat uživatele:
je to tak, bud byl ten sileny system s automat naklapenim anebo rucni a ve svetlech byly el. motorky naklapeni ... tento system je nejvic bezny u E34 ale v E32 moc nebyl nebo to vidim poprve u me 
a co resis s tim tlacitkem? ja jsem tu zaslepku sundal a udelal diru na svuj spinac a vypada to pekne a vzdycky tam muzes dat jinou origo a je to v puvonidm stavu ... zitra hodim foto

a co resis s tim tlacitkem? ja jsem tu zaslepku sundal a udelal diru na svuj spinac a vypada to pekne a vzdycky tam muzes dat jinou origo a je to v puvonidm stavu ... zitra hodim foto
-
- Klubové ID: 1530
- Kontaktovat uživatele:
ja to mam ve sve e32 stejne jako ty, akorat sem si tam dal celistvej kus dreva a to kolecko na svetla mam presne v tom miste kde ma bejt ten potenciometrT613 píše:je to tak, bud byl ten sileny system s automat naklapenim anebo rucni a ve svetlech byly el. motorky naklapeni ... tento system je nejvic bezny u E34 ale v E32 moc nebyl nebo to vidim poprve u me

Potřebuju ovládat jen servomotor, a musí to být poruce (snad se to píše dohromady, odděleně mě to přišlo dost blbýT613 píše: a co resis s tim tlacitkem? ja jsem tu zaslepku sundal a udelal diru na svuj spinac a vypada to pekne a vzdycky tam muzes dat jinou origo a je to v puvonidm stavu ... zitra hodim foto