Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Dotaz na tlačítko/spínač

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Fugo

#1 Příspěvek od Fugo »

Potřeboval bych se zeptat zda máte někdo obsazenu tuto pozici http://www.volny.cz/bmw750ial/75.jpg vpravo vedle rádia je záslepka, co tam má být origo? Potřebuju někde upíchnout jeden spínač/tlačítko něco jako je na okna se středovou aretací a volbou na jednu stranu a na druhou bez aretace, zkrátka jako na ovládání oken. Hoďte mě sem kdyžtak fota, nebo na mejl bmw750ial@volny.cz

Díky
hoboj
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od hoboj »

Takže mysliš vlevo :) :) mam dojem že se tam daval "potenciometr" na předni a zadni repro
T613
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od T613 »

presne tak, zrovna ho mam doma a jeste vedle neho na tom dreve je taky netypicke nastavovani vysky svetel
http://ukazto.com/img/1907773,IMG_2408.jpg

je to super misto pro vlastni tlacitka a ovladani :-)
hoboj
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od hoboj »

Proč netypické?
T613
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od T613 »

protoze jsem ho osobne jeste nevidel u aut na fotkach co tu lidi maji natoz v realu ... a ze jsem uz nejakou E32 videl, ale asi jich mas doma 15 tak sorry :lol:
Fugo

#6 Příspěvek od Fugo »

pravda vlevo :) , o tom potenciometru jsem slyšel, co se týče toho štelování světel tak to mají auta bez niva. Kdyby jste někdo někde našel nějakou fotku s nějakým spínačem jak jsem psal bylo by to ideální, ale protože to je na očích potřebuju aby to byl origo čudlík bmw.
Snejk
Klubové ID: 2166
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Snejk »

Tak vedle radia je to skutečně pro starší roky jakýsi "fader" na předni a zadni repro. pro verze radii co měli jen vystup stereo. 4 repra, pořád stereo. je to naprd. protože pak ma cela větev asi jen 2 ohmy a kdejake radio stavěne na 4 ohmy se pěkně přehřívá. no a co se týče regulace světel. tak e32 s tímto tlačítkem jsem viděl snad jen 2ks :D a to není žádná výsada nivo nebo bez. ja nemam o nivu ani zminku, ale za pravym přednim kolem je jakysi bazmek, takovy rtutovy spinač, a čerpadýlko a na férovku to podle zatiženi auta hydraulicky pomoci dvou hadiček naklapi sklon světel. a to sem viděl už u sppousty e32 bez niva. moej 750 s nivem žadne takove blbosti nema...
Fugo

#8 Příspěvek od Fugo »

Aha tak to asi bude taktö:

Auta s NIVO nemají ten knoflík protože ho nepotřebují, jelikož NIVO udržuje auto stále "rovně"

Auto bez NIVO mají buďto ten systém co popsal Snejk který světla
šteluje automaticky a nebo mají knoflík kterým se to šteluje manuálně.
T613
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od T613 »

je to tak, bud byl ten sileny system s automat naklapenim anebo rucni a ve svetlech byly el. motorky naklapeni ... tento system je nejvic bezny u E34 ale v E32 moc nebyl nebo to vidim poprve u me :-D

a co resis s tim tlacitkem? ja jsem tu zaslepku sundal a udelal diru na svuj spinac a vypada to pekne a vzdycky tam muzes dat jinou origo a je to v puvonidm stavu ... zitra hodim foto
misi_ce
Klubové ID: 1530
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od misi_ce »

T613 píše:je to tak, bud byl ten sileny system s automat naklapenim anebo rucni a ve svetlech byly el. motorky naklapeni ... tento system je nejvic bezny u E34 ale v E32 moc nebyl nebo to vidim poprve u me :-D

a co resis s tim tlacitkem? ja jsem tu zaslepku sundal a udelal diru na svuj spinac a vypada to pekne a vzdycky tam muzes dat jinou origo a je to v puvonidm stavu ... zitra hodim foto
ja to mam ve sve e32 stejne jako ty, akorat sem si tam dal celistvej kus dreva a to kolecko na svetla mam presne v tom miste kde ma bejt ten potenciometr 8)
Fugo

#11 Příspěvek od Fugo »

T613 píše: a co resis s tim tlacitkem? ja jsem tu zaslepku sundal a udelal diru na svuj spinac a vypada to pekne a vzdycky tam muzes dat jinou origo a je to v puvonidm stavu ... zitra hodim foto
Potřebuju ovládat jen servomotor, a musí to být poruce (snad se to píše dohromady, odděleně mě to přišlo dost blbý :) ), včera mě dovezl hoboj nějaké tlačítko od stahování oken, tak ho tam zkusím, bohužel to ze zadních dveří tam nešlo, protože je moc velký a když by se zvětšila díra tak zas nemá za co držet.Když si vzpomenš tak hoď foto jak to vypadá u tebe.
Odpovědět