Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Mám, nebo nemám? (tonovat skla)
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
ja byl treba tady.zatmaveno na sedesat procent a vypada to skvele.tady je odkaz.
http://www.tonovani-autoskel.cz/
http://www.tonovani-autoskel.cz/
-
- Kontaktovat uživatele:
boby06 píše: benga na ulici nepotkas takze v poho
tak tomu se musím zasmát...přijed na jižní mravu konkrétně na hodonínsko a když tě bude kontrolovat hlídka 2x za cestu tak se nediv

jinak k těm foliím...já sem taky pro...mám černé auto a časem tam ty folie nebo něco jiného nechám dát taky...zajednak auto vypadá líp a to v jakékoli barvě a za druhé auto už nebude vypadat jako výkladní skřín..to osobně nesnáším..
-
- Kontaktovat uživatele:
Martem píše:Podivej na nase stranky,nebo se ptej co by te zajimalo. Jinak vepredu musi byt vzdy svetla a v zadu uz je to jedno. Dnes lepime prevazne zlaty stred tmavosti. Ty doby,kdy vsichni mely cerna skla a auta vypadali jak brykety jsou davno pryc. K folim se dava tzv. typovy list a atesty na okna.
Díky, takže není třeba aby byli fólie zapsány v VTP? Na STK tedy ukážu lejstro od vás a nesmí ani ceknout.
Předpokládám, že vaše ceny jsou s DPH.... (není uvedeno ve vašem ceníku)
Rozhodně chci kvalitu aby se nezačali fólie loupat, nebo dělat bubliny...
Jak dlouho trvá nalepení? S autem denně jezdím po jižních čechách, takže dva dny bez auta nejsou přípustné.... (i jeden den už je problém, ale řešitelný)
Je to vec nazoru.. ja bych si to na auto nedal ani za nic jak z hlediska vzhledu, tak bezpecnosti.. problem vykladni skrin jsem vyresil zadni roletou, ktera udela asi nejvic prace, do budoucna planuju i bocni zadni no a ze jsem videt ja z profilu? vezmu cerny brejle a at si kazdej cumi..
jo a jeste neco.. podle myho je to k hovnu i proto, ze auta s foliema se celkem o poznani hur prodavaj..
jo a jeste neco.. podle myho je to k hovnu i proto, ze auta s foliema se celkem o poznani hur prodavaj..
-
- Kontaktovat uživatele:
Na předešlém autě sem měl folie 3M ale zatmavení 95% takže ty nejčernější co šli:))Ve dne nebyl žádnej problém ale jet v noci po špatně osvětlený selnice byl porod.Prostě si klidně mohl přehlídnou cyklistu z prava nebo tak.Každopádně couvaní byl taky jeden velkej porod:)
Když folie tak jen decent aby ses z toho večer neposral.Ale je to o zvyku.Pak sem si zvykl a viděl sem skoro všechno.Jen na STK mě vyhodili a musel sem je sundat:)
Taky sem uvažoval jestli nedat na BMW folie ale furt nevím.Mám černej lesklej lak tak nevím asi bych to nezabil..
Když folie tak jen decent aby ses z toho večer neposral.Ale je to o zvyku.Pak sem si zvykl a viděl sem skoro všechno.Jen na STK mě vyhodili a musel sem je sundat:)
Taky sem uvažoval jestli nedat na BMW folie ale furt nevím.Mám černej lesklej lak tak nevím asi bych to nezabil..
Přesně tak, mám to taky tak a max spokojenost, předek 30% a zadek o 1-2stupně tmavší a lahoda, styl předek legální+zadek černý jak noc je humus, to tak max na kombajna.jacob píše:decentní fólie 30% nebezpečný vůbec nejsou. A jsou tak decentní, že si k soukromí člověk nepomůže, ale pořád je to přijatelná, decentní hranice, vše ostatní bych tam nedával, zadní okna zachoval rovněž v souladu s předníma a je to paráda. Jinak s tim horším prodejem musim souhlasit.