Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Mám, nebo nemám? (tonovat skla)

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
surfis
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od surfis »

Mám dilema. Nevím, jak to bude vypadat a jestli tím autu spíše neuškodím. Chtěl bych nechat natónovat skla na E36 touring Avus blau s m-paketem. Hlavně nechci být za mafiána.....

Prosím o vaše názory....
Lukys318is
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Lukys318is »

Asi takhle - kola, vejfuck a folie delaj auto :wink:
Lukys318is
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Lukys318is »

Ja mam myslim 90% folie s atestem
Marty_
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Marty_ »

Urcite ano, kvalitne udelane decent folie vypadaji super vzdy a na vsem:)
boby06

#5 Příspěvek od boby06 »

jdi do toho.Jen misto folii 100% pokoveni nebo zatmaveni jine.Je to o moc lepsi nez folie :)
boby06

#6 Příspěvek od boby06 »

ja byl treba tady.zatmaveno na sedesat procent a vypada to skvele.tady je odkaz.

http://www.tonovani-autoskel.cz/
kosh

#7 Příspěvek od kosh »

a Když se v noci podíváš do zrcátka tak uvidíš co? Hovno
surfis
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od surfis »

Lukys318is píše:Asi takhle - kola, vejfuck a folie delaj auto :wink:

Kola mám origo AC Schnitzer 17" (vypadaj hooodně dobře....), vejfuk origo BMW s chrom koncovkou (nestojím o nějaký rámus v autě...), jen ty fólie mi vrtaj hlavou...
surfis
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od surfis »

kosh píše:a Když se v noci podíváš do zrcátka tak uvidíš co? Hovno

Přední boční určitě nebudu tónovat na 60%. Chci taky něco vidět. Myslím, že 30% bude ideál.

Nevíte, jak je to s legislativou? Jaké jsou podmínky, aby mě Policajti nebuzerovali. Musí to být zapsáno v VTP?
boby06

#10 Příspěvek od boby06 »

na prednich pokud vim je to max 30 procent.vzadu jak je libo :) certifikat ti daj.pres technickou ti vic nez tech 30 vepredu neprodje. benga na ulici nepotkas takze v poho
D-E-J-V
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od D-E-J-V »

boby06 píše: benga na ulici nepotkas takze v poho

tak tomu se musím zasmát...přijed na jižní mravu konkrétně na hodonínsko a když tě bude kontrolovat hlídka 2x za cestu tak se nediv :-D
jinak k těm foliím...já sem taky pro...mám černé auto a časem tam ty folie nebo něco jiného nechám dát taky...zajednak auto vypadá líp a to v jakékoli barvě a za druhé auto už nebude vypadat jako výkladní skřín..to osobně nesnáším..
Martem

#12 Příspěvek od Martem »

Podivej na nase stranky,nebo se ptej co by te zajimalo. Jinak vepredu musi byt vzdy svetla a v zadu uz je to jedno. Dnes lepime prevazne zlaty stred tmavosti. Ty doby,kdy vsichni mely cerna skla a auta vypadali jak brykety jsou davno pryc. K folim se dava tzv. typovy list a atesty na okna.
surfis
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od surfis »

Martem píše:Podivej na nase stranky,nebo se ptej co by te zajimalo. Jinak vepredu musi byt vzdy svetla a v zadu uz je to jedno. Dnes lepime prevazne zlaty stred tmavosti. Ty doby,kdy vsichni mely cerna skla a auta vypadali jak brykety jsou davno pryc. K folim se dava tzv. typovy list a atesty na okna.

Díky, takže není třeba aby byli fólie zapsány v VTP? Na STK tedy ukážu lejstro od vás a nesmí ani ceknout.

Předpokládám, že vaše ceny jsou s DPH.... (není uvedeno ve vašem ceníku)

Rozhodně chci kvalitu aby se nezačali fólie loupat, nebo dělat bubliny...

Jak dlouho trvá nalepení? S autem denně jezdím po jižních čechách, takže dva dny bez auta nejsou přípustné.... (i jeden den už je problém, ale řešitelný)
Martinéz

#14 Příspěvek od Martinéz »

Je to vec nazoru.. ja bych si to na auto nedal ani za nic jak z hlediska vzhledu, tak bezpecnosti.. problem vykladni skrin jsem vyresil zadni roletou, ktera udela asi nejvic prace, do budoucna planuju i bocni zadni no a ze jsem videt ja z profilu? vezmu cerny brejle a at si kazdej cumi..

jo a jeste neco.. podle myho je to k hovnu i proto, ze auta s foliema se celkem o poznani hur prodavaj..
castro
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od castro »

mě na fóliích vadí že když na někoho potřebuju ukázat "fuck" tak mě nevidí... :-/
castro
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od castro »

mě na fóliích vadí že když na někoho potřebuju ukázat "fuck" tak mě nevidí... :-/ a naopak, nějaký mrknání na slečny bez otevřenýho okna taky nejde... :)
jacob
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od jacob »

decentní fólie 30% nebezpečný vůbec nejsou. A jsou tak decentní, že si k soukromí člověk nepomůže, ale pořád je to přijatelná, decentní hranice, vše ostatní bych tam nedával, zadní okna zachoval rovněž v souladu s předníma a je to paráda. Jinak s tim horším prodejem musim souhlasit.
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Leveler »

Na předešlém autě sem měl folie 3M ale zatmavení 95% takže ty nejčernější co šli:))Ve dne nebyl žádnej problém ale jet v noci po špatně osvětlený selnice byl porod.Prostě si klidně mohl přehlídnou cyklistu z prava nebo tak.Každopádně couvaní byl taky jeden velkej porod:)
Když folie tak jen decent aby ses z toho večer neposral.Ale je to o zvyku.Pak sem si zvykl a viděl sem skoro všechno.Jen na STK mě vyhodili a musel sem je sundat:)
Taky sem uvažoval jestli nedat na BMW folie ale furt nevím.Mám černej lesklej lak tak nevím asi bych to nezabil..
papyk

#19 Příspěvek od papyk »

jacob píše:decentní fólie 30% nebezpečný vůbec nejsou. A jsou tak decentní, že si k soukromí člověk nepomůže, ale pořád je to přijatelná, decentní hranice, vše ostatní bych tam nedával, zadní okna zachoval rovněž v souladu s předníma a je to paráda. Jinak s tim horším prodejem musim souhlasit.
Přesně tak, mám to taky tak a max spokojenost, předek 30% a zadek o 1-2stupně tmavší a lahoda, styl předek legální+zadek černý jak noc je humus, to tak max na kombajna.
Tomas8409
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Tomas8409 »

proč se natónované auto hůř prodává?
jinak nehledejte jen nevýhody...
ochrana proti slunci... ocení auto bez klimy.
a navíc vám nikdo nečumí do auta zda nemáte něco na zadních sedáčkách atd...
Odpovědět