Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Spotřeba - teplotní čidlo
- Killca
- Klubové ID: 1648
teplotni cidlo? jako ja nevim, ale jedinej teplomer nasavaneho vzduchu mam vepredu na airboxu, je to jen na kabelu, odpojit, nandat jine teplomer, zapojit konektor a jede se?!?!hanzik píše:Tak jsem byl dnes na diagnostice a řekli mi že mi teplotní čidlo ukazuje menší teplotu a proto motor jede na bohatší směs a proto mám vyšší spotřebu prej.Chtěl jsemse zeptat zda vyměnit teplotní čidlo je problém.Prej že se musí sundat celé sání.Zvládnu to,když jsem celkem zručnej mechoš??
tady ta 11

vlevo je matal
a vpravo Killca 

-
- Klubové ID: 1251
- Kontaktovat uživatele:
Mám konečně trochu času tak bych si chtěl vyměnit to čidlo teploty motoru.V ETK jsem nenašel po něm ani stopu moje englisch je velice špatná.No a rád bych aspoň věděl kde se to čidlo nachází.J oa další věc je co za čidlo mám koupit v kelly jsou 3 druhy barevně odlišené takže myslím jediná možnost je vymontovat staré přinést nové.PLEAS HELP ME!!! 

-
- Klubové ID: 1407
Taky nemůžu dohledat teplotní čidlo, až bude počasí, musím ho taky vyměnit....hanzik píše:Mám konečně trochu času tak bych si chtěl vyměnit to čidlo teploty motoru.V ETK jsem nenašel po něm ani stopu moje englisch je velice špatná.No a rád bych aspoň věděl kde se to čidlo nachází.J oa další věc je co za čidlo mám koupit v kelly jsou 3 druhy barevně odlišené takže myslím jediná možnost je vymontovat staré přinést nové.PLEAS HELP ME!!!
-
Já mám knížku "Jak na to", ale chladící soustava tam je popsaná na 5ti stránkách, včetně obrázků a je tam pouze: termostat, viska, ventilátor, chladič a čerpadlo. O čidlu ani zmínka... ještě to jednou pročtu, třeba sem něco přehlídl....hanzik píše:Je mi divný že tady není nikdo kdo by měl tu příručku "jak na to" a nebo cokoliv co by i pomohlo najít to čidlo.Škoda že se na tu knžku nemůžu dočkat

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je v háji mě mechanik říkal že to bude někde pod sáním ale zase nevím jestli,můžu to sání normálně sundat ať se k tomu dostanu.Nechci něco po....!Myslím tím nějaké to těsnění si připravit nebo tak něco.Je to těžký bez tý knížky a v tm knihkupectví jsou brzdy!!!michal09 píše:Já mám knížku "Jak na to", ale chladící soustava tam je popsaná na 5ti stránkách, včetně obrázků a je tam pouze: termostat, viska, ventilátor, chladič a čerpadlo. O čidlu ani zmínka... ještě to jednou pročtu, třeba sem něco přehlídl....hanzik píše:Je mi divný že tady není nikdo kdo by měl tu příručku "jak na to" a nebo cokoliv co by i pomohlo najít to čidlo.Škoda že se na tu knžku nemůžu dočkat
-
Ta knížka byla ještě před půl rokem volně prodejná na internetu, objednal jsem ji a do týdne jsem ji měl doma, knihkupectví nevěř nic...hanzik píše:Tak to je v háji mě mechanik říkal že to bude někde pod sáním ale zase nevím jestli,můžu to sání normálně sundat ať se k tomu dostanu.Nechci něco po....!Myslím tím nějaké to těsnění si připravit nebo tak něco.Je to těžký bez tý knížky a v tm knihkupectví jsou brzdy!!!michal09 píše:Já mám knížku "Jak na to", ale chladící soustava tam je popsaná na 5ti stránkách, včetně obrázků a je tam pouze: termostat, viska, ventilátor, chladič a čerpadlo. O čidlu ani zmínka... ještě to jednou pročtu, třeba sem něco přehlídl....hanzik píše:Je mi divný že tady není nikdo kdo by měl tu příručku "jak na to" a nebo cokoliv co by i pomohlo najít to čidlo.Škoda že se na tu knžku nemůžu dočkat

-
http://www.knihycz.cz/bmw-3-jak-na-to--P10009 Třaba tady ji maj za solidní cenu, poštovný nevim, ale já dal za knihu
"jak na to" asi 750 včetně poštovnýho
-
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak já vím že není problém odšroubovat čidlo a zase ho našroubovat a připojit ale kde je???To bys nám asi už neprozradil,co?michal09 píše:To je dobré vědět, al eještě lepšé je vědět, kde přesně to čidlo hledat...Oldman píše:To čidlo by mělo být modré, výměna žadne drama,20 minut.

-
- Kontaktovat uživatele:
Dík za info ale moje holka mi koupila pod pařez tuhle knížku ale na pětkovou řadu takže se to snaží vyměnit za trojkovou takže musím čekat jinak vyhodila 700 do luftu.Prej že jsou si ty auta podobnýmichal09 píše:http://www.knihycz.cz/bmw-3-jak-na-to--P10009 Třaba tady ji maj za solidní cenu, poštovný nevim, ale já dal za knihu

-
chudák slečna, je mi jí líto, myslela to dobře a chtěla ti udělat radost....hanzik píše:Dík za info ale moje holka mi koupila pod pařez tuhle knížku ale na pětkovou řadu takže se to snaží vyměnit za trojkovou takže musím čekat jinak vyhodila 700 do luftu.Prej že jsou si ty auta podobnýmichal09 píše:http://www.knihycz.cz/bmw-3-jak-na-to--P10009 Třaba tady ji maj za solidní cenu, poštovný nevim, ale já dal za knihu

A nebo to udělej vobráceně - prodej 36ku a kup pětku, když už máš tu knížku

-
- Kontaktovat uživatele:
No líto,to mě taky u stromku jsemse válel smíchy jako nikdy.A ona čučela proč vlastně.Pětka není moje gusto.I když luxusu není nikdy dost snad pozdějimichal09 píše:chudák slečna, je mi jí líto, myslela to dobře a chtěla ti udělat radost....hanzik píše:Dík za info ale moje holka mi koupila pod pařez tuhle knížku ale na pětkovou řadu takže se to snaží vyměnit za trojkovou takže musím čekat jinak vyhodila 700 do luftu.Prej že jsou si ty auta podobnýmichal09 píše:http://www.knihycz.cz/bmw-3-jak-na-to--P10009 Třaba tady ji maj za solidní cenu, poštovný nevim, ale já dal za knihu
"jak na to" asi 750 včetně poštovnýho![]()
A nebo to udělej vobráceně - prodej 36ku a kup pětku, když už máš tu knížku