Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

blikání / neblikání směrovek při odemykání / zamykání

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Radim046
Klubové ID: 563
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Radim046 »

Mám taky vypnuté blikání blinkru i akustiku.Už sem to tak koupil.Mě se po otevření dálkou rosvíti jen světlo v interieru.Kde se daj nastavit tyhle vychytávky? Musim jen do bmw?
martin33
Klubové ID: 1171
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od martin33 »

satva píše:neví nekdo jestli jde zmenit pri zamikani auta pipání na bliknutí smerovek ? (to pípání me uz se..)
mam jablotron,tusim rex
Jablíčko sem měl a šlo tam nastavit cokoli. Dokonce jsem zamykal originál klíčem a měl jsem to nastavené jako seriové auto takže nikdo ani nevěděl že tam je.
satva

#23 Příspěvek od satva »

martin33 píše:
satva píše:neví nekdo jestli jde zmenit pri zamikani auta pipání na bliknutí smerovek ? (to pípání me uz se..)
mam jablotron,tusim rex
Jablíčko sem měl a šlo tam nastavit cokoli. Dokonce jsem zamykal originál klíčem a měl jsem to nastavené jako seriové auto takže nikdo ani nevěděl že tam je.
a nevis jak se to da nastavit? primo na ridici jednotce alarmu ? a jak?
martin33
Klubové ID: 1171
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od martin33 »

satva píše:
martin33 píše:
mam jablotron,tusim rex
a nevis jak se to da nastavit? primo na ridici jednotce alarmu ? a jak?
měl jsem k tomu tu kartičku na kodování ale auto už je prodaný. jedině zkus někoho kdo montuje alarmy ten ho musí mít.
Odpovědět