Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
vyrobní štítek
Štítek má E36 (nebo alespoň moje coupé) u PP hrnce podběhu, když otevřeš kapotu. Je to na stěně podběhu a vzhuru nohama, aby se to dalo lépe přečíst.
Jinak VIN karoserie je taky pod oknem na levé straně, když sundáš ten plast pod stěrači.
Motor nevím, ale měl bys to zjistit podle VIN ve VINDEKODERU...
Jinak VIN karoserie je taky pod oknem na levé straně, když sundáš ten plast pod stěrači.
Motor nevím, ale měl bys to zjistit podle VIN ve VINDEKODERU...
- Killca
- Klubové ID: 1648
cislo motoru je na motoru, kdyz koukas do motorove casti, vpravo mas sani, a rekneme na prave strane motoru pod trubkou sani tak nejak, je to vyskrabany do hliniku, trochu doleji, musi se to ve vetsine pripadu trochu vybrousit od rezu a spiny, je to takova rovna ploska (mimochodem je to strana u ridice proste, ale z naseho poheldu je to vpravo)
vlevo je matal
a vpravo Killca 

-
- Klubové ID: 1838
- Kontaktovat uživatele:
no já s tim měl na STK docela problem, pri prohlidce a kontrole cisel, mi chlapek z STK vytknul že čislo motoru je vyrezly (pak chvilku poslapaval na miste, trikrat reknul co s tim - prislo mi jak kdyz chce strcit neco do kapsy, nakonec mavnul rukou a napsal mi to... ) řešil už někdo takový problem? zajímalo by mne jestli se s tim nechá něco udělat, chlápek z STK řikal taky něco o tom že by měl být pod motorem plastový kryt, já ho tam nemám.. (jestli tam teda vůbec má být)
- Killca
- Klubové ID: 1648
mely by tam byt kryty ale ne kazdej ho ma, mysim ani z vyroby se moc nedavaly
cislo motoru je dycky vyrezly, ale da se to obrousit, ja sem kvuli tomu cislu mel prihlaseni auta za tezky money, protoze to cislo nevyhovuje cesky republice, co si ty kreteni nenavymejslej, kdyz je to amerika, jak kdyby to u nas melo zabijet
cislo motoru je dycky vyrezly, ale da se to obrousit, ja sem kvuli tomu cislu mel prihlaseni auta za tezky money, protoze to cislo nevyhovuje cesky republice, co si ty kreteni nenavymejslej, kdyz je to amerika, jak kdyby to u nas melo zabijet
vlevo je matal
a vpravo Killca 

-
- Klubové ID: 1838
- Kontaktovat uživatele:
no mě to taky přišlo že chce strčit něco do kapsy, ale vzhledem k tomu že to auto je dovezený, a já to kupoval od dovozce, bylo to už jednou na technickej při vyřizování papírů, tak jsem argumentoval že by mě zajímalo jak to udělali při té první prohlídce.. to pánovi z STK sklaplo.. a řek že to teda napíše.. tohle bude u každýho auta starého kolem deseti letKillca píše:mely by tam byt kryty ale ne kazdej ho ma, mysim ani z vyroby se moc nedavaly
Co blbneš,normálně přijdeš do BMW servisu k okýnku náhradní díly,řekneš ,že chceš štítek na to či ono a normálně ti to objednají a normálně prodají,nechápu proč by ti měli dělat takový drahoty.Já osobně chodím do Inveltu Plzeň, a neměl jsem problém vůbec s ničím,i když jsem jenom poptával cenu.
Štítek jsem kupoval asi před dvěma roky a bez problémů.
PavelP.
PavelP.
tak fajn,díky moc.To jsem potřeboval slyšetPavelP píše:Co blbneš,normálně přijdeš do BMW servisu k okýnku náhradní díly,řekneš ,že chceš štítek na to či ono a normálně ti to objednají a normálně prodají,nechápu proč by ti měli dělat takový drahoty.Já osobně chodím do Inveltu Plzeň, a neměl jsem problém vůbec s ničím,i když jsem jenom poptával cenu.
PavelP.

tak ještě jednou moc díkydamian píše:tak fajn,díky moc.To jsem potřeboval slyšetPavelP píše:Co blbneš,normálně přijdeš do BMW servisu k okýnku náhradní díly,řekneš ,že chceš štítek na to či ono a normálně ti to objednají a normálně prodají,nechápu proč by ti měli dělat takový drahoty.Já osobně chodím do Inveltu Plzeň, a neměl jsem problém vůbec s ničím,i když jsem jenom poptával cenu.
PavelP.v pondělí ho objednám a už to bude v poho. diky damian

Děkuju za rady , damian