Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

zkušenosti

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Jerry_2
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Jerry_2 »

Zdravím Všechny.Chtěl bych vědět Váš názor na e36 r.v.92/12.Neměl jsem ještě takové auto.Ale momentálně jsem dostal bouračku,na předek,ale vše je pomalu hotové.No a zajímalo by mě,jestli to je dobrá volba a na co bych si měl dávat pozor.Moc Vám děkuju,Jerry.
Diablo330Ci

#2 Příspěvek od Diablo330Ci »

Je to nej auto ktery muzes za hodne dobry penize koupit...Na co davat bacha si precti vlevo v nejcastejsich dotazech atd...
Leveler
Klubové ID: 1133
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Leveler »

No myslím, že by se hodila napsat aspon ta motorizace.
Jerry_2
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Jerry_2 »

omlouvám se,je to 1.8i
Leveler
Klubové ID: 1133
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Leveler »

Záleží co od toho čekáš.Sám mám 1,8i rv92 a na žádný závodění to není ale na normal pohodový ježdění to je dostačující.Nejspíš budeš mít motor M40 takže tam se musí dělat jednou za 40-60tkm rozvody.Novější motory maj už řetěz.Dále 4 válce trpý na cvakání hydroštělů.Takže jen aby ses nedivil kdyby to chvilku cvakalo než se motor krapet zahřeje:)
No a další otázka je kolik je pořizovací cena a kolik do toho ještě nasypeš.Ještě zvaš variantu 6válce pač přece jenom to je o něčem jiným.
Jerry_2
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Jerry_2 »

Tak,nejsem žádný závodník,tak si myslím,že to bude pro mě akorát.Nedal jsem za něj nic a oprava mě nebude stát minimum.Jeden bobík mi něco dluží.Ale bylo to bouichlé na levý předek,tak je vyměněný celý podběh a,nosník a věci na předku.Jen se trošku toho bojím,abych pak do toho nesypal jen peníze.Ale bylo to pojednom starším pánovi a ten nevybral zatáčku a bylo to.No,tak uvidím,měl bych v plánu tam dát i lpg.
Ale jináč moc děkuju za odpověď,Jerry.
Odpovědět