Jo znam tenhle pocit tehle naftovejch kecu co Ti rikal.Vzdycky si reknu M5ku na Tebe Ty zmrde Ne ale fakt tak treba ja mam 330Ci a zatim musim zaklepat ze jak MB E320Cdi-novej tak vsechny octavky a passati se vubec nechytaj.Ale treba jednou jsem jel na dalnici a kolem 170 jsem zacal zavodit s novou Octavkou v nafte a nastvalo me ze jsem mu nezmizel tak jak bych si predstavoval...ale hlavne ze jsem ujel...maj kroutak smejdi.Ale kdyz je predjedu tak slavnostne zablikam vystraznejma blinkrama nebo kdyz mam dobrou naladu vytahuju fuckace z okynka Minule jsem zase zavodil z RS6 450PS v provozu v radlicich a tim jak jsem myskoval tak me po 10min honicce nepredjel.Jak by jsme se dostali na otevrenou silnici tak by me sejmul...Dalsi moznost je vyhazet vnitrek auta a budes to mit jeste mnohem lehci.
Diablo330Ci píše:Jo taky jsem koukal ze ma discoteku:)Jeste jsme spolu sprintovali nekdy pred pul rokem na mokru na cerveny.Dal jsem jedna dva a brutalne me predjel
to se ani nedivim to auto je peklo , ale on moc nezavodi a jen tak se nenecha vyprovokovat , ale zase taky potrebuje urcite nekdy nekomu vyprasit kozich ,ale s timhle autem je to docela jednoducha zalezitost....
tohle auto jsem jednou míjel na Jeremiášovce v pze, přijiždím k semaforu na červenou tak 60kou, on tam stál, blikla zelená tak jsem pokračoval tak těch 60 a v sekundě kdy jsem míjel auto který ještě stálo, najednou jelo vedlě mě stejnou rychlostí a pak už jen pápá.... jsem to moc nepochopil...
Jo i ja jsem s nim jel jako od Jeremiasovky od Kelly do centra.Prisla ta prvni leva zatacka z kopce a tam jsem to poslal a dost mu ujel. Kone nejsou vsechno i kdyz bych je chtel mit:)
Dal jsem zavod na dalnici od omezeni 80km/h s Oktavkou kombi RS diesel 170hp a musim uznat ze to jede fakt pekne taky uz koukam po chipu muj 530d se ukazal jak jen to slo ale do 190 to bylo uplne nastejno pak ale uz jsem sel jasne pred nej a zacal jsem se mu vzdalovat tak jsem ubral pockal a par min jel za nim a musim rict ze dle meho tacho mu to jelo 220 pak odbocoval smer C.B Takze pozor pozor