taky jsem si řikal jak je to super že do auta skoro nic nedavam mimo benzinu a oleje ale ono se to po nějake době projevi že se musi udělat hned vic věci najednou
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
investice do BMW?
poněkud diskutabilní téma...záleží na tom co kdo koupí,jak to kdo předtím udržoval....já třeba měl e30 rok 86,ale o auto bylo pečováno,za dva roky a 40 000 km jsem kromě výměn oleje a filtrů řešil pouze zadní brzdy--asi 1400 komplet,jinak nic-čepy,tlumiče,ložiska ok,nebylo třeba na nic šahat.
nynější sedma na tom byla hůř,zachovalá kastle i vnitřek,ale-kotouče,ramena,destičky,cívka,pneu,olej a filtry,oprava výfuku,ivestice necelejch 10t za material a hodlám zase pouze jezdit.....
nynější sedma na tom byla hůř,zachovalá kastle i vnitřek,ale-kotouče,ramena,destičky,cívka,pneu,olej a filtry,oprava výfuku,ivestice necelejch 10t za material a hodlám zase pouze jezdit.....
-
JaraX
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
10t? nějaky levny730i píše:poněkud diskutabilní téma...záleží na tom co kdo koupí,jak to kdo předtím udržoval....já třeba měl e30 rok 86,ale o auto bylo pečováno,za dva roky a 40 000 km jsem kromě výměn oleje a filtrů řešil pouze zadní brzdy--asi 1400 komplet,jinak nic-čepy,tlumiče,ložiska ok,nebylo třeba na nic šahat.
ja dal do sedmy za posledni měsíc 40
-
michal09
- Klubové ID: 1407
Tak někdo založte hlasování (takovej průzkum) kdo kolik utratil za svého miláčka celkově? Myslim že se to ani nedá počítat, já sem se dostal zhruba k 40k za půl roku a to nepočítám benál a ručení...
Ale to je se vším... Pokud jsi kuřák, tak si spočítej kolik si prokouřil od první cigaretky až do dneška, taky hustý... 
-
Whisky
- Klubové ID: 1221
- Kontaktovat uživatele:
audio nepocitam
to je kolem cca 10t a jeste deset do toho musim dat....ted zimni gumy a mam prdlou pruzinu...kaoupim celou sadu Waitecu....mno za tu radost z jizdy to stoji, ale je to kazdopadne dost penez. Doufam ze nezacnou odchazet vstriky, turbo, cerpadlo...atd...coz hrozi, pac budu mit kolem 200t najeto...
ono je to taky podle kategorie bmw...něco jiného je tříca,kde to je spíš o garáži a kámoších na vrakáči...něco jiného e36ka okus dál je z cenama e46ka a e39ka a ještě dál sedmy a xka...je třeba si uvědomit,že každý rozumný člověk po koupi auta ho uvede do perf.stavu,což bývá většinou nákladnější ho uvést do 100% stavu...pak už to není tak hrozné
Ja jsem měl to štěstí že mám 4x nové kotouče 4x nové desky pěkné "19ky gumy....teď udělám pření nápravu a olejíček (ještě tam mám dvě políčka,takže supr akorát ho vyměním do mrazů) aď to máme 100pro...jo taky jsem musel koupit 4x alu a 4x zimní pneu
tak nějak se nemůžu dočkat na sněhovou nadílku 
No já za ty 3 roky a cca 70tis km co ho mám jsem dával pouze silenbloky nějaký,čep jeden, tyčky stabilizátoru, ložiska na zadku, náboj zadek, napínák řemene, kliňák, zadní díl výfuku, baterku a nějaké ty žárovičky
.A jinak pouze měním náplně a filtry, taky jsem dával kotouče a desky čili spotřebák.Jinak jen leju naftu a jezdím a doufám že to i ještě hoooodně tis. km vydrží
teď budu dávat termostat a vodící kladku klíňáku nějak šustí.A jiné investice jsou spíše ku prospěchu mému 
-
WinCent
- Klubové ID: 1351
Já to mám každý měsíc taky úplně jinak ale za tenhle půlrok cca 150tis Kč, celkem zásadní položka v tom je M-Packet a facelift co jsem dělal, a to mám v plánu ještě věci tak za 50tis v průběhu dalších třech měsíců ale pak už budu jen udržovat doufám, takže pro mě tam taky kategorie není
chci mít prostě 101% káru 
-
castro
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
taky plánuju uvedení do 100% stavu... to by mělo být snad: novej chladič, řemen, kolínko sání vzduchu, kryt pod motor, repasi podvozku ( čepy, silentbloky, tyčky řízení), novej podvozek - toužim po billsteinu, nová spojka, nové brzdy (komplet), roletku na zadní okno, ///M volant a mělo by to být všechno
jo a ještě fungl gumy Continental SportContact2 
tak snad se zadaří....
tak snad se zadaří....