taky jsem si řikal jak je to super že do auta skoro nic nedavam mimo benzinu a oleje ale ono se to po nějake době projevi že se musi udělat hned vic věci najednou

10t? nějaky levny730i píše:poněkud diskutabilní téma...záleží na tom co kdo koupí,jak to kdo předtím udržoval....já třeba měl e30 rok 86,ale o auto bylo pečováno,za dva roky a 40 000 km jsem kromě výměn oleje a filtrů řešil pouze zadní brzdy--asi 1400 komplet,jinak nic-čepy,tlumiče,ložiska ok,nebylo třeba na nic šahat.
nynější sedma na tom byla hůř,zachovalá kastle i vnitřek,ale-kotouče,ramena,destičky,cívka,pneu,olej a filtry,oprava výfuku,ivestice necelejch 10t za material a hodlám zase pouze jezdit.....

Ale to je se vším... Pokud jsi kuřák, tak si spočítej kolik si prokouřil od první cigaretky až do dneška, taky hustý...
 Ale to je se vším... Pokud jsi kuřák, tak si spočítej kolik si prokouřil od první cigaretky až do dneška, taky hustý... 
 to je kolem cca 10t a jeste deset do toho musim dat....ted zimni gumy a mam prdlou pruzinu...kaoupim celou sadu Waitecu....mno za tu radost z jizdy to stoji, ale je to kazdopadne dost penez. Doufam ze nezacnou odchazet vstriky, turbo, cerpadlo...atd...coz hrozi, pac budu mit kolem 200t najeto...
 to je kolem cca 10t a jeste deset do toho musim dat....ted zimni gumy a mam prdlou pruzinu...kaoupim celou sadu Waitecu....mno za tu radost z jizdy to stoji, ale je to kazdopadne dost penez. Doufam ze nezacnou odchazet vstriky, turbo, cerpadlo...atd...coz hrozi, pac budu mit kolem 200t najeto... Ja jsem měl to štěstí že mám 4x nové kotouče 4x nové desky pěkné "19ky gumy....teď udělám pření nápravu a olejíček (ještě tam mám dvě políčka,takže supr akorát ho vyměním do mrazů) aď to máme 100pro...jo taky jsem musel koupit 4x alu a 4x zimní pneu
 Ja jsem měl to štěstí že mám 4x nové kotouče 4x nové desky pěkné "19ky gumy....teď udělám pření nápravu a olejíček (ještě tam mám dvě políčka,takže supr akorát ho vyměním do mrazů) aď to máme 100pro...jo taky jsem musel koupit 4x alu a 4x zimní pneu   
   tak nějak se nemůžu dočkat na sněhovou nadílku
 tak nějak se nemůžu dočkat na sněhovou nadílku  
 .A jinak pouze měním náplně a filtry, taky jsem dával kotouče a desky čili spotřebák.Jinak jen leju naftu a jezdím a doufám že to i ještě hoooodně tis. km vydrží
 .A jinak pouze měním náplně a filtry, taky jsem dával kotouče a desky čili spotřebák.Jinak jen leju naftu a jezdím a doufám že to i ještě hoooodně tis. km vydrží  teď budu dávat termostat a vodící kladku klíňáku nějak šustí.A jiné investice jsou spíše ku prospěchu mému
 teď budu dávat termostat a vodící kladku klíňáku nějak šustí.A jiné investice jsou spíše ku prospěchu mému 
 chci mít prostě 101% káru
  chci mít prostě 101% káru  
 jo a ještě fungl gumy Continental SportContact2
  jo a ještě fungl gumy Continental SportContact2