takych kralou je kopa ja mam e30 318is a kopa 1.9tdi plakalo ale parkrat som aj ja dostal ale ide o to ze ty sa vozis v BMW a on v skofke s hnusny interierom a skaredym znakom na kapote
ELiLOBO píše:jenže taková koktávka combi váži asi 1800kg kdyžto moje coupátko o 400kg míň a to jim těch 20 koní nenažene,ještě stim že já tam mam 6ti válec což je plus. a ještě až tam šoupnu ten výfuck BOSI a KN vložku do filtru.
Oktavia kombi važí tak 1450kg........170koní jen cipem neudela.Musel by mit vymene vstriky,turbo(jen v případe že to není 96kw) a na to odladene mapy v řídicí jednotce.......a zaleži jak myslel,ze by si te vychutnal...na kratsi vzdalenost te dostane...ale na delsi uz bys ho mel dat...ale zalezi co v tom aute ma povymenovaneho..atd
Ja se vubec divim,ze nekoho tankuje jestli ho da nebo neda octavka.. At tam ma treba turbinu z boingu a flexuje na lolitky, to prece nezmeni nic na Tvojem aute, pocitu z jizdy atd atd...
Bezne me predjizdi na dalnici felicie co jede 170 a nepripadam si kvuli tomu menecenny
dali_b píše:1.9TDI 96kw se na 125kw chipuje, např. Cimbu. A sprint s nim radši nezkoušej. Bohužel jsem z oblasti kde jsou dva garážový úpravci TDI a od aut který jim prošly rukama dostanu na pr..l, kdykoli to zkusim. E36 325i. A nejsem zrovna lama.
Tak pokud nejsi lama, tak máš minimálně 30koní chcíplejch... Jinak ty Tdi se ve vyšších otáčkách nechytají a težce slábnou...
No mám ještě o pár koní víc. Ale to je jedno. Frajeři maj velký úpravy a z 1.9 TDI dostávaj přes 200koní. Druhá otázka je životnost. Turbo, nebo vstřiky jsou pro ně spotřební materiál.
ELiLOBO píše:jenže taková koktávka combi váži asi 1800kg kdyžto moje coupátko o 400kg míň a to jim těch 20 koní nenažene,ještě stim že já tam mam 6ti válec což je plus. a ještě až tam šoupnu ten výfuck BOSI a KN vložku do filtru.
To ses asi někde překouk, že oktávka kombi váží 1800kg.
no když jsem měl ještě Vectru tak po mě na Proseku vyrukoval s e30 325 cabrio a nemohl ze třech světel rozdýchat že mě nedal a kamárád má A4 a má na brzdě 184 PS ale jak se tu říká ne na dlouho